Alonso Ferrari İddialarını Yalanlıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, kendisini Ferrari ile ilişkilendiren tüm iddiaları yalanlayarak henüz İtalyan ekiple bir görüşme bile yapmadığını dile getirdi.

Kimi Raikkonen’in WRC’ye geçmesiyle boşalacak olan koltuğa 2010 yılında Fernando Alonso’nun geçeceği iddiaları yer alıyordu basında bir süredir.

Renault pilotu Alonso anlaşma imzaladığı haberlerini yalanladı ve Ferrari ile geleceği hakkında hiç görüşmediğini söyledi.

“Bunlar sadece iddia. Son dört beş yıldır hep oluyor.”

Ancak Alonso rekabetçi bir aracın, geleceği konusunda karar vermesi için etkili olacağını da söylüyor.

“Bu önemli ama olmazsa da dünyanın sonu değiltabii ki. Yarış kazanmayı özledim, bu konuda şüphe yok. Kazanmak istiyorum ve bunu yapabilecek bir araca en kısa sürece sahip olmak istiyorum. Ama bunun bir spor olduğunu ve her şeyin olabileceğini biliyorum.”

“Sadece motor sporlarında değil; teniste, NBA’de, futbolda bu hep böyle. Bazen kariyerinizde kötü zamanlar olur. Motor sporlarında doğru araca ve pakete sahip olmak önemlidir.”

“Michael’i gördük, belki de tüm zamanların en iyi pilotuydu. Benetton’da aldığı iki şampiyonluğun ardından Ferrari’dekiler için beş yıl bekledi. Çünkü bu sadece insan doğasıyla ilgili değil bununla birlikte araç ve paket ile ilgili bir durum. Bu yüzden kendimi kariyerimin bu bölümünde beklemede tutuyorum ve hem psikolojik hem de fiziksel açıdan güçlü şekilde hazırlanıyorum.”


Yorumlar

  1. reno baskanı bır acıklama yapmıs alonso 2010dada bzmle dıye sanrm son nokta kondu 2010dada reno kokpıtınde fernando carlos ghosn bizzat acıklamıs

  2. kimi iceman avatarı

    ya yalan tabı f1 dunyasında bunlar cok oluyo alısın artık

  3. istediği kadar yalanlasın Alonso seneye Ferrari de benden sölemesi 😛

  4. alonsonun 2010 tercihi, gelecek sezon hangi aracın daha hızlı olacağı konusunda ipucu vericektir, o gridden bir isim ve tabiki bizden çok daha fazla şeyi görüyodur ve 2010da kazanacak olan ata oynamak isteyecek ve tercihi muhtemelen 2010'a dair bazı öngörüler yapmamıza yardım edicek

  5. Bu açıklama ne giderim ne kalırım açıklması iki ucu da açık. Daha öncede sözlemiştim Alonso kazanmaya aç bir pilot ve iki şampiyonluk kesinlikle onu tatmin etmeyecektir. Eee Renault'un da yakında zamanda ona kazanan bir araç verme ihtimali Ferrari'ye göre çok daha düşük. Briatore'nin gelecek yıla odaklanıyoruz diyerek iki yılı geride bırakıp elinde pekte pozitif olmayan sonuçlar kalınca Alonso olası bir teklifi mutlaka değerlendirecektir. Ama bu tür bir açıklama gayet normal çıkıp hayır ben imzaladım demesini mi bekliyordunuz. Ucu açık cümleler kullanmış e olası bir teklifte gidebileceğinin sinyallerini vermiş.

  6. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    yani, ama ben 2011'de geleceğini düşünüyorum ferrariye, seneye kadro bozulmaz bence…

  7. Alonsonun bunu yalanlaması gerçekleşmeyecek anlamına gelmez arkadaşlar …

  8. Bunlar sadece iddia. Son dört beş yıldır hep oluyor ne güzel demiş süpersin alonsom renault f1 le başarılar bekliyor seni inş 2010 da senin yıldızın parlayacak

  9. Açıklamalar süper, bizde artık seni kazanırken görmek istiyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir