Nurburgring'den Kısa Kısa

yazar:

kategori:

Red Bull’un teknik şefi Geoff Willis takımdan ayrıldı. Britanyalı teknik adam takıma iki yıl önce Honda’dan ayrıldıktan sonra katılmıştı. Willis’in ayrılık nedeni henüz bilinmiyor.

Nurburgring pistindeki eğlence merkezinin açılış bugün yapıldı. Merkezin en önemli bölümü ise dünyanın en hızlı lunapark trenine sahip olması. Ancak proje finansal nedenlerle bir politikacının istifası nedeniyle tartışmalara yol açıyor.

Bir gösteri için Lewis Hamilton 75 yıllık Mercedes W25’in kokpitine geçti ve aracı orijinal Nurburgring ‘Nordschleife’de sürdü.

Perşembe günü Nurburgring’de hava soğuktu ve akşamüstü yağmur yağdı. Tahminler cuma günü yağmur olasılığının artabileceği yönünde. Haftasonu boyunca da aynı kapalı ve soğuk havanın devam etmesi bekleniyor.

Renault ve BMW, KERS sisteminden vazgeçmiş olsa da Ferrari sistemi Nurburgring’de kullanacak. Felipe Massa, “Eğer kullanmazsak 0.3 saniye kadar kayıp yaşarız.” diyor. McLaren da Silverstone’da fren noktaları nedeniyle sistemi kullanmama kararı almıştı ancak Kovalainen her iki araçta da Almanya’da sistemin kullanılacağını söyledi.

 

 


Yorumlar

  1. Ahmet  Keleş avatarı

    evet istanbul'a da kesinlikle lazım bizim pistteki en eğlenceli şey ana tribün arkasındaki külah pizzalar 😀 o bahsettiği treni de zdf kanalında izledim çok güzel gerçekten burada da olsa keşke

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ya bu avrupadaki her şeye bayılıyorum.bir asya yarışıyla avrupa yarışı arasındaki fark ve tarih bile o kadar belirginki….hele şu eğlence merkezleri..istanbulparkada lazım.

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    75 yıllık diyor, bazı firmaların yaşı bile o kadar yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir