Blundell, Şampiyonluk İçin Massa'yı İşaret Etti

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotlarından Mark Blundell, Felipe Massa’nın 2008 sezonunda şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu söylüyor.

Blundell, Brezilyalı pilotun Ferrari’ye gereken desteği sağladığını ve artık bir adım daha öne çıkmasını beklediğini düşündüğünü söyledi.

Bludell "Massa’nın Kimi Raikkonen’e, Lewis Hamilton’a ve herkese büyük baş ağrısı olabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum."

"Bence şampiyon olmak için büyük şansa sahip. Ferrari’de olduğu sürece ödevini iyi şekilde yaptı. Michael Schumacher’den öğrendi, geçen sene Kimi Raikkonen’i destekledi ve sonuç olarak takım hediye olarak anlaşmasını uzattı. "

"Ben Ferrari’nin şampiyonluk için gerekenleri vereceğini ve Massa’nın bunu başarabileceğini düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. "…geçen sene Kimi Raikkonen'i destekledi…" geride kalınınca böyle oluyor değil mi???

  2. massathebest avatarı

    ayrıca bu eski pilot yeni yorumcu köşe yazarı vs… gibi elemanlar mümkünse hiç şom ağızlarını açmasınlar. adamlar kimin ismini verdiyse bir arıza çıktı sürekli. bakınız, bahreyn yarışından sonra massa, özellikle macaristandan sonra alonso, fransa öncesine kadar kimi, ve son 2 yarış öncesi hamilton. bunların susması konuşmasından evladır.

  3. massathebest avatarı

    massa elbette şampiyon olabilecek potansiyele sahip, ben seni yanlış anlamadım f1ci kardeşim, düşüncene tabiki saygı duyuyorum kendi adıma. massa bu yıl yine geçen yıl olduğu gibi şampiyonluk için çekişen 4 pilottan biri olacaktır. felipemize başarılar..

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Ben bir tifosiyim Massa'da yetenek olduğunu düşünüyorum ama Güzel Edebiyatımızada Ummadığın taş baş yarar diye güzel bir atasözümüz vardır. Kimi ve Felipe birbirlerine karşı anlayış ve saygı çerçevesinden üstünlük kurmaya çalışıyor. Bence Massa da bu yetenek var ama üzerindeki baskıyı yönetebilirse bu seviyeye gelecektir…. Nasıl ?:D

  5. massacı arkadaşlar yanlış anlamasın ama ben massa da o ışığı göremiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir