Massa "Alonso Söylentileri Beni Endişelendirmiyor"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Alonso’nun 2008 sezonundan sonra Ferrari’de olabileceği şeklinde olan söylentilerden korkmadığını söyledi.

Brezilyalı pilot takımı ile 2010 sezonunun sonuna kadar anlaşma imzalamış olsada bazıları onun Alonso’nun takıma getirilmesi için gözden çıkarılabileceğini düşünüyor.

Takım ile anlaşması bu sene ve gelecek seneyi içeren Raikkonen ise geçtiğimiz hafta Madonna di Campiglio organizasyonunda istemesi halinde "yarın bile" anlaşmasını uzatabileceğini söyledi.

Takım tarafından daha az ücret ödenen ve 2007 şampiyonasını şampiyon Raikkonen’in 17 puan gerisinde tamamlayan Massa, Alonso söylentilerinin kendisini endişelendirmediğini söyledi.

Marca’ya konuşan Massa "Söylenenlere ya da yazılanlara önem vermedim. Alonso’nun Ferrari’ye geldiği yönünde haberler çıktığında ben anlaşmayı çoktan imzalamıştım." dedi.


Yorumlar

  1. ferrariye gelse fena olur…artık yıllarca oturur izleriz hang ferrar i pilotu şampion olcak falan.enteresan olur
    olsun yani

  2. massathebest avatarı

    muhabirleri her sorusuna cevap vermek zorunda değilsin felipe, niye adamların seni çekmek istediği noktaya ayağınla geliyorsun ki? atlama sazan gibi, bunları ben dışardan biliyorum, sen içinde olduğun halde düşüyorsun. senin endişelenmediğini söylemen bile içinde bu endişenin olduğu yönünde algılanabilir. yapma böyle felipe, üzme ve kızdırma bizi:))))) endişelenmediğini ve uzun sözleşmeni gayet iyi biliyoruz da, o zaman da sen işine bak muhatap alma kimseyi.

  3. alonso için ferrari massadan hayatta vazgeçmez!!

  4. Yorum yok 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir