Trulli: “Alonso’yu Zor Bir Sene Bekliyor”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun eski takım arkadaşlarından Jarno Trulli, Ferrari’den McLaren’e geçen Fernando Alonso’nun hızlı bir şekilde başarı elde etmesinin zor olacağını düşünüyor.

Trulli “Ferrari ile olan 5 senelik evlilikte dünya şampiyonluğu kazanılamamasının ardından  bunun sona ermesi normaldir.”

“Her iki taraf için de bu normaldir. Her iki taraf da yarışlar ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu.”

“Ancak Fernando şimdi McLaren’de ve ne yazık ki bu Fernando için Ferrari’ye göre daha iyi bir seçenek gibi görünmüyor. Şu anda Mercedes’te değilseniz daha iyi bir yer yok.”

“Çok az seçenek var çünkü Formula 1’in kalitesi performanstaki dramatik düşüş ile etkilendi. Motoru ve aracı geliştirebilen bir kaç takım kaldı çünkü bütçeler çok yüksek ve ekonomik durum yardımcı olmuyor.”

“Bu da çok az seçenek olmasına neden oluyor. Fernando için de durum böyle.”

“Zor bir durum ve kabul edilmesi onun için dahi zor çünkü o galibiyet mücadelesi vermek istiyor. Ancak onun için McLaren’de zorlu bir sene daha olacak.”

“Onun için bunu ummuyorum ancak durum pek iyi görünmüyor.” dedi.


Yorumlar

“Trulli: “Alonso’yu Zor Bir Sene Bekliyor”” için 11 yanıt

  1. Honda’ya herkes çok güveniyor ama,benim düşüncem Honda bu sene değil 2.olmak Ferrari’nin bile gerisinde kalacaktır.Fernando’yu keşke Williams Massa’nın yerine alsaydı.Bottas’la en iyi ikili olurlardı.Ve şampiyon olamasalar bile bir sürü podyum görürlerdi.Ama öyle bir şey de olmadı.Onun için Fernando’yu çok kötü bir yıl daha bekliyor,Tabii bu arada yaş da kemale eriyor 😀

    1. Fernando’nun amacı da zaten şampiyon olmak değil bu sene.o da bunu beklemiyor.Onun asıl amacı seneye Mercedes koltuğunda oturmak.İstemez misiniz,hamiltonla yine kapışşınlar 😉

  2. trulli bir bakıma haklı olabilir. ama 5 senelik ferrari kariyeri kadar ( 2010 ve 2012 yi saymazsak ) daha kötü olcağını sanmam . birde alonsodan bahsediyorsak bu adam kadar zorluk gören olmuşmudur acaba demeden edmiyorum.

  3. trulli bir bakıma haklı olabilir. ama 5 senelik ferrari kariyerindeki 2010ve 2012 yi saymazsak daha kötü olcağını sanmam . birde alonsodan bahsediyorsak bu adam kadar zorluk gören olmuşmudur acaba demeden edmiyorum.

  4. Honda iyi bir motor yapsın en hızlı 2. araç olsa yeter sen canını sıkma o zaman bakalım neler olacak izlemen yeterli.

  5. 1.5 sn fark vardi son sıralamada, 0.6 sn zaten Alonso getirdi, Mclaren 0.5 sn Mercedes den iyi gelişirse aradaki fark 0.4 e düşecek, bu fark ile Alonso”nun şampiyon olması lazim.

    2015 den Alonso”nun F1’e giriş yılıni 2001i çıkar 14, 14 ney Alonso”nun numarası, yani Alonso bu sene şampiyon..

    1. Gerek var mı?

    2. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
      Alonso.ElNano #ForzaJules

      Bu espritüel yönünü kimden aldın ? Anne tarafından mı ? Baba tarafında mı ?

    3. Geçen seneki 14 hesaplarına benziyor, güzel olmuş

    4. harcanıyorsun buralarda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir