Hamilton: "McLaren Kısa Süre Sonra Yarış Kazanacak"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sezon aldıkların en iyi sıralama sonucunun ardından kendine güveninin arttığını söylüyor ve galibiyet elde etmek için az bir zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyor.

“Kesinlikle (bu sonuç) takım ruhumuzu geri getirdi, benim de öyle. Bir pilot olarak aracın içinde oturup zorlayabileceğimi bilmek bana güven veriyor. Takımın çok iyi çalıştığını biliyorum ve her şeyi zaman gösterecek. Güncellemeler tamamlandığında bunun da faydası olacak.”

“Ama önümüzde uzun bir yol var. Bugün şartların çok değişken olduğunu gördünüz ve belki de bu da daha yukarıda olmamızı sağladı.”

“Daha fazla güncelleme ile gelecek üç dört yarışta zafer kazanmak için mücadele edebilecek kadar rekabetçi olabilmeyi umuyoruz. Ben bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.”

Hamilton, bugün elde ettiği sonucun ardından kendine olan güvenin arttığını söyledi. 

“Son bir buçuk gündür kendime olan güvenim artmış durumda. Daha da fazla zorlayabilmek ve genelde olduğu gibi aracın arkasının kaymayacağını bilmek güzel.”


Yorumlar

  1. McLaren yine bilindik kötü aracı sezonun 2. yarısında hızlı araca çevirme özelliğini uyguladı bu senede bu yüzden gurur duyuyorum takımla seneye bide iyi olan bi araçla başlayabilsek varın siz düşünün geçtiğimiz 2 sene böyle oldu aslında iyi araçla başladık ve şampiyonluğu kovaladık daha sezonun bitmesine uzun zmn var bn takımın galibiyet için savaşabilceğine inanıyorum 2010 içinde artık daha umutluyum 🙂

  2. özlemişim böyle açıklamaları.
    şampiyon pilotlardan pasif açıklamalar duymak insanı gerçekten sinirlendiriyordu.

  3. Zannedersem kısa zaman sonra McLaren, RedBull'dan sonraki en hızlı araç olacak ki bu onlara belki birincilik ve başka podyum dereceleri kazandıracak; ayrıca Ferrari'nin ve belki Renault'un da Brawn'ları yakında geçeceğini ve artık RedBull'u zorlayacaklarını düşünüyorum. Difüzör takımları eriyor!

  4. elif çivici avatarı

    arkadan kayma problemini çözmüş gözüküyorlar..lewis de artık daha rahat oldugunu söylüyor zaten.umarım heyecan getirir spora macca ve hamilton

  5. Ferrari gelişti demeyin yavs ferrarinin acil bir yapılanmaya gitmesi lazım domenicali dier mühendisler pılınızı pırtınızı toplayın hadi .. gecen senede onun yüzünden gitti şampiyonluk zaten saçma sapan hataları yüzünden !

  6. Bu sene en çok Hamilton'un tecrübe kazandığını düşünüyorum. Hamilton'un kötü araba ve kötü sonuçlara ihtiyacı vardı. Eğer Brawn Red Bull gibi takımlar sorun yaşarsa McLaren podyum veya birincilik yaşayabilir.

  7. Tabi ki gelişti Ferrari ilk yarışları hatırlayın Q2 ye zor kalıyorduk. Ayrıca Ferrarininde böyle bir çıkışı oldu Mclarenin bugünkü olduğu gibi ama devamı gelemedi. Daha yarış kazanmalarına epey var Redbull ve Brawnı yakalamak o kadar kolay degil …

  8. Tabi ki gelişti Ferrari ilk yarışları hatırlayın Q2 ye zor kalıyorduk. Ayrıca Ferrarininde böyle bir çıkışı oldu Mclarenin bugünkü olduğu gibi ama devamı gelemedi. Daha yarış kazanmalarına epey var Redbull ve Brawnı yakalamak o kadar kolay degil …

  9. burak bocek avatarı

    Ferrari'de gelişti.Ne yapmalarını bekliyordun ki?Hem kers hemde aracı geliştirmekle uğraşıyorlar ayrıca matematiksel olarak zaten şans sıfır ve perfonmans olarakta yarış kazanmak çok zor.Seneye kaynak aktarımı artık gündemde.Ancak unutma ki Ferrari 1 ayda 1snden fazla gelişti sezon başında.1snden fazla iken fark 0.250-0.3e kadar indirmişti.Yani testte yokken bu kadar kolay değil gelişmek.Sürekli major update yapamaz takım.Artık seneye bakıcaklar muhtemelen

  10. McLaren bu sene gerçekten takım olarak ta pilot olarak ta çok ders aldı bence.. Hamilton ve Kovalainnen'in kendilerini geliştirdiklerini düşünüyorum ve sıkı çalışma sonucunda alınan başarıların tadına varırsa eğer ekip seneye ( umarım ) baş için ferrari bmw reanult ( umarım 😀 ) yani eskisi gibi mücadelelere dönüldüğünde McLaren çok fazla şey kazanmış olucak bu sezondan 🙂

  11. mclaren surekli gelisen bir takim, masallah. bizimkilerden (ferrari) hala bir ses yok. surekli bu yaris icin gucluyuz falan.. laf..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir