Bulgaristan GP Anlaşması İçin Sona Gelindi

yazar:

kategori:

Organizatörlerin verdikleri haberlere göre Bulgaristan Grand Prix’si anlaşması için son noktaya gelinmiş gibi.

Bulgar yetkililer Almanya’da Ecclestone ile konuşmuş ve on yıllık bir anlaşma için görüşmeler yapılmıştı. Bulgarlar anlaşmanın kısa bir süre içinde imzalanmış olacağını söylüyorlar.

Organizasyon komitesi patronu Rumen Petkov, “Bernie Ecclestone ile yapılan görüşmelerin ardından memnunuz. Hedefimize hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Tüm görüşmeler neredeyse bitti ve şimdi Ecclestone’un Bulgaristan ziyaretini bekliyoruz. Anlaşmayı bu ziyaret sırasında imzalama ihtimalimiz de var. Bekleyip göreceğiz.” diyor.

Plevne kasabası yakınlarında inşaa edileceği düşünülen pistin Bulgaristan’ın daha popüler şehirlerine yakın inşaa edilmesi düşüncesi de gündemde .

Petkov, “Bulgaristan’ın üç büyük şehrine yakın olacak; başkent Sofya, Varna ve Burgas. Çünkü bu şehirler daha iyi konaklama imkanı sağlıyor. Böyle büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmak dünya ekonomik krizle boğuşurken Bulgaristan’ı memnun edecek ve bize güven verecek.” diyor.


Yorumlar

  1. zaten öyle olacak % 95. bizim yarışı dolduranlar balkanlardan oluyordu, bizim yarış kalksa bile oradaki seyirciler bir şey kaybetmeyecek. kaybedecek olan kim pek? ne olursa olsun bu yarışlara gidebilen Türkler

  2. kaan kaanhan avatarı

    gelecekte bizim pistin yerine takvime girer artık :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir