Alonso "Sıralamaların İyi Olup Olmadığını Yarışta Göreceğiz"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Almanya GP’de sıralamaların kendisi için çok iyi geçmemiş olmasına rağmen durumun lehine dönebileceği konusunda iyimser.

Alonso Belki de kızgınlık doğru kelime değil. Belki üzüldük ancak şu anda neyin en iyisi olduğunu bilmek zor çünkü bazen Q3’e geçip hafif araç ile 9 ya da 10. olup yarışta 11-12-13. sıradan kalkan ağır araçlara geçildiğim oldu bu yüzden karışık duygular içerisindeyim.”

“Belki Q3’ün dışında kalmak yarış için iyi olabilir. Asıl olarak sıralamalardan değil, yarıştan iyi sonuç bekliyoruz. Umarım yarışta durumumuz değişir ve puanlar kazanabilirim.”

“Normal koşullarda nerede bitireceğimizi bilmek zor. Özellikle cuma ve cumartesi sabah çok hızlı değildik. Son sürüşten önce 16. sıradaydım bu yüzden çok rekabetçi değildik. Bu yüzden bu yarış için aracın ne kadar geliştiği konusunda emin değiliz.”

“Ancak Q1’e bakarsak her şey yolundaydı. 2. en hızlıydık bu yüzden belki de kuru koşullarda iyiydik. Ancak Q1’den asla emin olamazsınız. Bazen yukarıda yer alan takımlar yavaşlayabiliyorlar. Ancak yine de Q1 sonucundan sonra önümüzdeki yarışlar ve bu yarış için iyimseriz. belki de performansımız o kadar kötü değildir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. dedigi gibi oldu. 7. oldu. hatta barrichello'ya atakta bulunsaydi 6. olacakti. yarisin en iyi turunu atti, hemen bir tur sonra tekrar gelistirdi. siralamadaki sanssizligi olmasaydi daha ust siralar icin calisabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir