Webber Hamilton'dan Özür Dilemiş

yazar:

kategori:

Mark Webber, Almanya GP’sinde startta ilk viraja girerken Hamilton’a arkadan temas etmesi nedeniyle özür diledi.

Mark Webber, ilk yarışını kazandığı Almanya’da önce Rubens Barrichello’ya temas etmiş ardından arkadan Lewis Hamilton’un lastiğine dokunmuştu.

Bu konuda Auto Motor Und Sport’a konuşan Norbert Haug “Yarışın ardından Mark bize özür e-postası yolladı ve kasıtlı olmadığını söyledi.” dedi.

Haug, Hamilton bu talihsizliği yaşamasaydı podyuma çıkmış olacağını düşünüyor.

Haug “Red Bull’u yenememiş olacağımızı açıkça söylemek istiyorum ancak üçüncülük mümkün olurdu.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bunu kazara Hamilton yapsa bu sitede yerden yere vurulurdu.Tıpkı FIA' nın yaptığı gibi.Weber yüzünden rezil bir yarış oldu.

  2. elif çivici avatarı

    mark hep bunu yapıyor,her yarış birinin aracına bir şeyler oluyor..kasıtlı veya kasıtlı..geçen yıl DC yi de unutmadık 😀

  3. 1998 Spa'yı unutmayalım 😀

  4. kaan kaanhan avatarı

    massa bile bile gitti çarptı Lewise,o şekilde atak yapmanın imkansız olduğunu kendide biliyordu, bırak özürü cezam ağırdı dedi, schumacher in suçu neydi o zaman 97de ceza yedi, dün gibi gözümün önünde. ne startlar seyrettik biz bu F1 de nerdeyse gridin yarısının hurdaya çıktığı 🙂 ama kimseye temas etmediği halde ceza verdiler Lewise o yarışta, tarihe yazıldı bunlar.

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    lewis neden özür dilemedi monzada ?şampiyon olmakmı istiyordu canı acaba?

  6. aracın arka kısmı komple değişmiş almanya'da, neredeyse mp4-24b olmuş, arka süspansüyon ve ön burunda da değişiklik yapılmış, araçtaki hatayı bulmaları uzun sürdü ama bikerede büyük bir adım atarak en azından yawaş virajlardaki sorun tamamen çözdüler gibi görünmekte, aslında almanyanın en hızlı virajında yapılan hız ölçümlerinde de 245 km gibi bi hızla ferrari ve mclaren haftasonu boyunca hep en iyi değerlere ulaşmışlardı ama bu ayarlardan kaynaklabilir, spa'ya kadar bunu tam olarak anlayamayacağız.. artık sadece 8 yarış kaldı sezonun bitimine, 3-4 yarış daha mp4-24 üzerined gelişime devam ederler ama sonrasında gelecek yıla yönelmek lazım, o zamana kadar da yarış kazanabilecek bir araca sahip olursak, gelecek sene için iyi bir başlangıç olarak düşünülebilir

  7. ya şu motor kapağı da saydam mı ne ? 😀 😀

  8. yarış birincisi olduğu için iyi niyet gösterisinde bulunuyor.
    kötü bir yarış geçirdikten sonra bu hareketler anlam kazanır. o zaman özür dilersen gerçekliği ve içtenliği olduğuna inanırım.

  9. ah webber ah elimizden aldın podyumu o anda bitirdin bütün yarış heyecanımı sevincimi.

  10. valla özür dilemiş ama webber çok sertti.ilk önce barrichelloya carptı ardından lewise.ben podyumun garanti olacağını düşünüyordum hatta daha iyisi olabilirdi.lewise moral açısından iyi olurdu ama sevindirici olan şey mclarenin yeniden önlerde olması.macaristanda daha iyisini bekliyoruz.ora bize cok daha uygun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir