Mclaren Macaristan'da da KERS'li Olacak

yazar:

kategori:

Mclaren, önümüzdeki Macaristan GP’sinde de Kinetik Enerji Geri Dönüşüm Sistemi’ni kullanmaya devam edecek.

Mclaren Mercedes, geçtiğimiz ay yapılan Britanya GP’de fren noktalarının eksikliği nedeniyle KERS’i kullanmamış ancak Nurburgring’de sistem tekrar araca dahil olmuştu.

Auto Motor Und Sport’a konuşan Norbert Haug “Hungaroring’de starttan ilk viraja kadar oldukça uzun bölüm ve düzlük var. Burası harika bir KERS pisti.” dedi ve KERS’in olacağını doğruladı.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    Almanyada Lewis in suçu yokki ne alaka.. iyi start almasından dolayı suçlu olabilir belkide :))

  2. Kovalainen'in Kazandıgı İlk Gp Belki Gaza Getirir Podyum Olabilir Dicem Bakalım Daha Çok Erken.

  3. Cem şahin, pistlerdeki tüm yarış pilotları yüksek egoya sahip kişiler, egosu olmayan, kanıtlayacak bir şeyi olmayan biri neden yarışsın ki? hamiltonun start sonrası ilk virazdaki olayı dolayısıyla ben de eleştirmiştim kendisini ama sonradan bir temas yaşadığı ortaya çıktı.hamiltonu hamilton yapan böylesi çılgınlıkları zaten..bu haliyle bu olduğu için seviyoruz onu

  4. belki kersli araçlar, çok sıkıcı bir pist olan macaristanı güzel bir yarışa çevirebilir.

  5. Lewis Hamilton egolarını tatmin edemiyor bunu Almanya'da gördük..Yenilenmiş MP4-24 , KERS sistemi ve ilk viraja sakin bir girişle Lewis Hamilton burada podyum belkide galibiyet elde edebilir..

  6. nürburgda kers ile mclaren uçmuştu macaristandada benzeri olur bence zaten macaristan geçişe hiç müsait değil starttaki avantajı koruyabilen başarır bence.Açık konuşmak gerekirse mclarenden yani lewisden bir galibiyet bekliyorum en azından podyum.Güncellemelerle beraber bence çok güçlü olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir