Ferrari Motor Bölümüne Mercedes’ten Önemli İsimler Kattı!

yazar:

kategori:

Omnicorse’nin haberine göre Ferrari, eski Mercedes çalışanlarından birisi olan Cedric Cornebois’i de bünyesine kattı.

Mercedes Yüksek Performans Motorlarındaki en önemli iki kişiden birisi olan Cornebois, yine Mercedes’ten Wolff Zimmermann ile Ferrari’ye katıldı.

Her ikisi takıma çok değerli bilgilerle gelecekler ve sezonun ilk yarısında motora katkıda bulunacaklar.

Ferrari başarısız geçen 2014 sezonunun ardından ciddi bir yapılanma sürecine girerek takım içerisinde önemli isimler ile yollarını ayırmıştı.


Yorumlar

“Ferrari Motor Bölümüne Mercedes’ten Önemli İsimler Kattı!” için 11 yanıt

  1. Ferrari için iki önemli isim bunu iyi degerlendirmeleri lazım.bu sene belki çok fazla etkileri olmayabilir ama 2016’da görebiliriz etkilerini.

  2. Ferrari’nin ne hallere düştüğünün kanıtı bu.Resmen Mercedes’in izin vererek gönderdiği adamları alıyorlar.Bu da demek oluyor ki önümüzdeki 3 sene Ferrari şampiyon olamaz.Zaten başkan ve takım patronunun açıklamasından da anlaşılabiliyor.Beklentinizi düşük tutun.

    1. Burak Karaküdük avatarı
      Burak Karaküdük

      ne hallere düşmüş anlamadım ferrari.personel transferi yapan her takım ne hallere düşüyor?mercedes den tam da ihtiyaç olan kısma ve bana göre iyi elemanlar alındı.bu adamları iyice araştırmak lazım.ayrıca izin vermese,anlaşmada madde varsa vs gibi durumlarda zaten eleman gönderilmez ki.tek bir şartı var; o da tazminatını alırsın adamın.ferrari isim olarak pek çok f1 çalışanı için önem arz ediyor.newey bile anlaşmışken değişen yönetim veya tutum sebebiyle vazgeçmiş.bunun dışında mclaren yine red bull tasarımcısını almadı mı?ne oldu şimdi?biz zaten gönderecektik onu mu dedi red bull.son olarak 3 sene boyunca bir şe beklememek nedir?neye göre 3 yıl ve 3 yıldan sonra ne olacak.ferrari dominasyonu mu başlayacak?

      1. Peki Mercedes’in bu transferlere neye göre izin verdiğinin bilgisi var mı elimizde? Adamlar tabiki bir anda bütün personelini gönderecek değil.Kısmen daha tecrübesiz olanlara izin verdiğinin kanıtı bu.Yoksa kimse Ferrari’ye hasta olduğu için transfer olmuyor.Benim kafamda bazı düşünceler var ve 3 yıl olduğunu düşünüyorum.3 yıl sonra Ferrari anca rekabete girebilir.

        1. Burak Karaküdük avatarı
          Burak Karaküdük

          sen diyorsun izin verdiği diye ben demiyorum ki.ben sadece izin verildiyse şu şu nedenlerden oldu diyorum.tüm transferler izin,onay artık adı her neyse o yüzden gerçekleşir.ferrari pek çok kişi için halen cezbedici bir isim.kazanamasa bile bu pek değişmez.enzo yıllarından beri bu böyledir.son olarak eğer sence 3 seneyse sıkıntı yok.çünkü bunu belirtmediğin zaman hakkında genel hüküm varmış gibi duruyor.

          1. Kizma amcasi.Ona gore Ferrariden Alonsoyu cikarinca geriye sifir kalir.

          2. Geçelim bu cezbedici palavralarını.Bunlar pilotlar gibi ön planda olmuyorlar.Parasını aldığı müddetçe nerde çalıştığının bir önemi yok.3 yıl olması kendi içinden mühendis çıkaramamasıyla ilgili.

            1. Insam degisimi iki yonludur.Biz Motor gurusu Ilieni gonderdikten sonra motorlar yanmayi birakti.Simdi Ferrari bu yil yaris kazanirsa senin halim nice olur?

              1. İyi de ben orda rekabet demişim 1 tane yarış falan kazanırlarsa bu rekabete girdikleri anlamına gelmez.Sezon boyu hep üstte olması lazım Ferrari’nin.Yoksa diğer sonuçlar Ferrari için başarısızlıktır.

  3. 2016 kadrosuna neweyi de ekledim mi oldu bu iş

  4. 1….

    2….

    3….

    4….

    5….

    Büyük Başkan Sergio Marchionne önderliğinde Avustralyaya mührü basmaya gidiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir