FIA da Todt Açıklamaları Nedeniyle Vatanen'i Eleştirdi

yazar:

kategori:

FIA Foundation da resmi olarak Ari Vatanen’i eleştirdi.

57 yaşındaki Vatanen, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi FIA başkanlığına aday olan Jean Todt’un FIA kurumu tarafından desteklendiğini ve FIA’nın temsilcisi olarak kız arkadaşı ile FIA desteği ile gezilere gittiğini söylemişti.

Todt’un sözcüsü yaptığı açıklamada Vatanen’in olanları yanlış yorumladığını söylemiş ve FIA fonunun uygunsuz şekilde kullanıldığı sözlerini yalanlamıştı.

Bugün, FIA Foundation Başkanı Carlos Macaya, Ari Vatanen’e sözleri nedeniyle mektup yolladı ve bu mektup basına da verildi.

Mektupta Jean Todt gibi Ari Vatanen’in de bu kurumun üyesi olduğuna dikkat çekildi.

Macaya “Sizin, kurumun bir üyesi ve Michelle Yeoh tarafından yapılan muhteşem katkıyı bu şekilde yanlış yorumlamanız üzücü.”

“Önümüzdeki seçimler öncesinde açık tartışma olmalı. Ancak umarım bir daha FIA Foundation hakkında bu tür yanlış yorumlamalar yapmazsınız.” sözlerini kullandı.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Burdan çıkartılacak özet şu anlaşıldığı kadarıyla bu işi Todt' a verecekler.Bu belli oldu.FIA' da önceden gayriresmi idi şimdi resmi olarak Ferrari' ye bağlanacak.Hani diyorduk ya hep Ferrari International Assistance falan diye en sonunda o olacak galiba.Tam bir saçmalık.Bu sporun içine FIA ve Ferrari beraber pisledi zaten.Şu anki tablodan bile bu belli.Hayırlısı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir