Barrichello: "Brawn ile Sorunum Yok"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello Almanya Grand Prix’sideki tartışmalı yorumlarının ardından Brawn takımından hiçkimseyle bir sorunu olmadığını söyledi.

Kızgın Barrichello yarışın ardından takımın kendisine yarışı kaybettirdiğini söylemiş ve özür duymak istemediğini belirtmişti. Ancak ardından sakinleşen Brezilyalı yarışı kazanamayacağını anlamış olduğunu söylemişti.

Bugün yaptığı açıklamada Barrichello şu anda takımdan hiçkimseyle bir sorunu olmadığını dile getirdi.

“Ben söylediğimi söyledim, takımla konuştum, Ross ile konuştum ve pistten başım dik ayrıldım.”

“Sonraki hafta yine Ross ile görüştüm. Bazen araçtan çıktığınızda sorunlar olur. Benim için ilk 15 turu lider götürüp yarışı altıncı bitirmek bir sorun oldu. Hayal kırıklığına uğramıştım.”

“Ross bana hoşlanmadığı şeyler duyduğunu söyledi ancak bu haftasonu için araçta güncellemelerimiz var ve benden elimden gelenin en iyisini yapmamı istiyor.”

“Takımdaki herkese hiçbiriyle kişisel sorunum olmadığını belirten elektronik postalar yolladım. Bir sorun vardı ve böyle şeyler herkesin başına gelebilir. Takım çok iyi tepki verdi. Beni tanıyorlar ve eğer biriyle kişisel bir sorunum olursa direkt ona gideceğimi biliyorlar.”

Bu tartışmanın şampiyon olma şansını etkileyip etkilemeyeceği sorulduğunda ise Barrichello, “Hayır. Ben yeteneği sayesinde yarışıyorum dışarda olanlar sayesinde değil.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir