"Benim Adım Jaime Alguersuari"

yazar:

kategori:

19  yaşındaki Jaime Alguersuari bugün FIA’nın basın toplantısına katıldı.

Yabancı gazetecilerin İngilizce’ye James olarak çevirdikleri isminin telaffuzunun zor olduğunu kabul eden Alguersuari “Biraz zor olduğunu biliyorum.” diyerek gülümsedi ve “Adım ‘Heimi Al-gay-shuari’ ” diyerek ismini telaffuz etti.

Çaylak pilot, “Dürüst olmak gerekirse sadece iki kez aero (düzlük) testi gerçekleştirdim. Aracı öğrenmek yeni duruma adapte olmak ve burada olmak mutluluk verici ancak sonuç olarak bu benim için yeni bir deneyim, yarış kariyerimdeki farklı bir araç. Ben bu aracı kullanacağım için mutluyum ve bunun için sabırsızlanıyorum.”

“Bir İspanyol pilot daha isteniyordu ve şimdi bu oldu. Ben rahatım, ne yapabileceğimi biliyorum., insanların benden ne beklediğini biliyorum. En önemlisi de ne yapmak zorunda olduğumun farkındayım. Farklı bir araç, farklı bir seri ve hepsinde olduğu gibi bir direksiyon ve iki pedal. Hedefim öğrenmek ve araç kullanmak.” diye devam etti.

Alguersuari’ye vatandaşı Alonso ile görüşüp görüşmediği sorulduğunda ise genç pilot, “bu sabah konuştuk. Bu koltuğu aldığım için beni tebrik etti. Çok mutluydu ve bana zevk almaya bakmamı ve anın tadını çıkarmamı söyledi. dedi.


Yorumlar

  1. hungaroring'in startta ilk virajına massa'nın önünde, arkasında, ya da yanında falan girmesin yeter. adam kendi ağzıyla söylemiş, sadece iki kere gaza bastım düzlükte gittim hepsi bu diye. tam saatli bomba, kimin elinde patlayacaksa artık, geçmiş olsun..

  2. ispanyollar cok mıllıyetcıdır alonso abısı destek cıkar ona:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir