Sutil, İlk 10'un Müdavimi Olma Peşinde

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, henüz puan alma başarısı gösteremeyen Force India’nın son yarışlarda göstermiş olduğu ilerlemenin ardından artık düzenli olarak ilk 10’un içinde yer alacağını düşünüyor.

Sutil, iki hafta önce Almanya GP’de puan bölgesinde ike Raikkonen ile temas yaşamış ve sonrasında gerilere düşmüştü.

Sutil: “İstikrarlı olarak ilk 10’da yer alma konusunda gerçekten iyimser olabiliriz. Haftasonu için de hedefimiz bu, yarışta ilk 10’da yer almak ve sonrasında mükünse puanlar”

“Sonuç alamamamıza rağmen Almanya’daki haftasonum için gerçekten iyi hislere sahiptim. İyi bir sıralama performansı, iyi bir ilk bölüm; gerçekten cesaret vericiydi”

Alman pilot, Cumartesi günü sıralamalardaki performansının hayati önem taşıdığını da ekledi.

Sutil: “Sıralamalarda ikinci seans artık bir zorunluluk. Almanya’da iyi bir sıralama geçirdim ama Fisi, trafik sorunu yaşadı. Sıralamalarda her iki aracın da azami performans gösterdiğini görmek güzel olacaktır”

“Silverstone’den bu yana güçlüyüz ve her iki araçla, güncellemelerimiz güçlü olduğunu ve ilk 10’da yer alabileceğimizi göstermeliyiz”

Sutil ayrıca, Raikkonen ile olan kazada da suçun bölüşüldüğünü düşünüyor.

Sutil: “O bir yarış kazasıydı, bu açık. Dişlerimiz arasında birer bıçakla birbirimizi geçmeye çalışıyorduk”

“Sonunda olan şansızlıktı. Ön kanatta çok küçük bir temastı ve bu farklı şekilde de sonuçlanabilirdi”


Yorumlar

  1. valla yasin ilerliyor sutilcigim.. bir seyler yapsan iyi olur, en azindan bu sezon puan al. valla bana sorarsan toro rosso'da bile olsan force india'dan daha iyi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir