Alonso "Gidilecek Uzun Yol Var"

yazar:

kategori:

Renault ile ilk test gününde en hızlı isim olmayı başaran Fernando Alonso daha yapacakları çok iş olduğu konusunda taraftarlarını uyardı.

Alonso "İlk gün sonuçları umutverici. Tekrar aracı kullanmak için sabırsızlanıyordum ancak aynı zamanda biraz gergindim. Ancak takıma hemen ısındım ve herşey yolunda gitti. "

"Gün boyunca gelişme gösterdik ancak daha yapılacak çok iş var. Önce araca alışmak ve stilimi yeni çekiş kontrol olmayan sürüşe adapte etmek zorundaydım. Ancak biraz süre sonra buna alışacağıma ve çekiş kontrol sistemini hatırlamayacağıma ikna oldum." dedi.

Bu arada Alonso’nun piste dönmesi ile birlikte Jerez’deki testlere çoğu İspanyol 6500 izleyici katıldı.

Taraftarlar içerisinde bir grubun taşıdığı pankart dikkat çekiyordu. Bu pankartta "Ron, Ferrari’ye özür dilediğin gibi Alonso’dan da özür dile." yazıyordu.

Bu arada Renault ile ilk defa görünen Alonso’nun yeni kaskı da dikkat çekiyor. Açık mavi rengin yoğun olduğu kaskın arkasında Alonso’nun şampiyonluğuklarını temsil eden iki adet iskambil kağıdı var.

Alonso’nun kaskının bir diğer özelliği ise eskşiden olduğu gibi İSpanya bayrağının kırmızı ve sarı renklerini taşıması oldu.

Dairo AS Mclaren takım patronu ron Dennis’in pilotların bu şekilde kask takmalarına karşı olduğunu iddia etti.


Yorumlar

  1. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    tek aracta verı toplamak daha kolay gelıyo herhalde 😀

  2. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    2 araç getirdiyse demekki 2 araçta kullanamk için yakıt almaya parası yokmuş 😛

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    hyr reno ıkı aracla geldı 6 ıle pıquet cıktı 5 ıle alonso renonun test taktıgı bu herhalde son testlerdede bı hafta heıkkı bı hafta pıquet cıkmıstı taktık olablrmı acaba:D

  4. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    belkide renonun 2 aracı yok test edecek 😀 yoksa pilotlar arasında olan soğukluktan kimse ikinci aracı çıkarmamazlık yapmaz

  5. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    evet gıdılcek uzun bı yol var aklıma bısey takıldı sankı nelsınho ıle fernando nun arası soguk gıbı aynı gun teste cıkmıyolar demeclerı soguk hıc yanyana gormuyrzz

  6. "Alonso'nun şampiyonluğuklarını temsil eden iki adet iskambil kağıdı var" ilginç!
    yaratıcı bi fikir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir