Dennis: “McLaren-Honda Olarak Yarış Kazanıp Dünya Şampiyonu Olacağız”

yazar:

kategori:

McLaren’in CEO’su Ron Dennis, bu sene başlayan Honda birlikteliğiyle McLaren’in tekrar gridde ön sıralara döneceğinden emin olduğunu söyledi.

1992’den sonra McLaren bir kez daha Honda motoru kullanacak. Eski birliktelikte tarihe geçen başarılar elde edilmişti.

Dennis “McLaren Teknoloji Grubunda sürekli olarak teknolojik mükemmelliyetçiliği kovalama vardır. Muhtemelen bu özelliğimiz her şeyden önce geliyor.”

“McLaren-Honda birlikteliği performansa, teknolojiye ve yeniliğe odaklandı. 1980 ve 1990’lardaki ilk birlikteliğimizde elde edilen sonuçlardan daha iyi örnek veremeyiz. O senelerde Takım Patronu’ydum. Geçmişe odaklanmak istemesem de geçmişteki başarılarımız Honda ile tekrar partner olma kararımızda emin olmamızı sağladı. Şimdi devasa yetenek havuzu ile neler yapabileceğimizi göstermek için büyük bir açlık var. Birlikte başarılı olmaya ve daha fazlasını başarmaya adandık.”

“Yeni birlikteliğimiz aylar önce başlamış olsa da yeni McLaren-Honda MP4-30’un tanıtımı uzun maceranın başlangıcı oldu. Birlikte zaten uzun bir dönem geçirdik ancak 25-son sene önceki başarıyı tekrarlamadan önce yapılacak çok iş var. Bu birliktelikte çok büyük sinerji ve potansiyel olduğu çoktan ortaya çıktı. Bu konuda iyimserim ve istediğimiz yere geleceğiz: Yarış kazanıp sonunda McLaren-Honda olarak dünya şampiyonu olacağız.” dedi.


Yorumlar

“Dennis: “McLaren-Honda Olarak Yarış Kazanıp Dünya Şampiyonu Olacağız”” için 8 yanıt

  1. Mclaren muamma, Honda ayrı muamma. Super Aguri gibi olmasınlar da…

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Bakalım,şimdiden bir şey söylemek zor.En son 1998 yılında şampiyonluğa ulaştı McLaren.Takım patronları bazen iddialı oluyorlar ama sonuçlar farklı olabiliyor.Son yıllarda Ferrari yönetim kadamesinden de dominasyonla ilgili fazlaca bildiri gelmişti ama patates olduk.Herşey strateji planlamasında yatıyor

  3. OtonomAktor #PrayForJules #KeepFightingMichael avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules #KeepFightingMichael

    Beklentimiz de bu Dennis başkan.

  4. McLarene ve Ron’a güveniyorum. Bu sene olmasa bile gelecek yıllarda yeniden kazanıp yeniden dünya şampiyonu olacagımıza inanıyorum.

  5. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    2016’da ve bikaç yıl daha sıra ferraride dönis amca 😀

  6. Lovely_F2008 avatarı

    geçen sene için de söz veriyorum yarışlar kazanacağız demişti ama neyse… ferrari ve mclaren tepede olsun da başka bişey istemiyorum.

  7. 2013’te de yarışlar kazanıyorlardı. Büyük konuşmak da değil bu artık, başka bir olgu.

  8. Helal Dennis patron 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir