Magnussen McLaren’in Yeniden Kazanmasına Yardımcı Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, 2015 yılındaki amacının McLaren’in yarış kazanmasına yardım etmek olduğunu söyledi. Kevin Magnussen Formula 1’de geçirdiği 1 yıllık maceranın ardından takımın yedek pilotluğuna çekilmişti.

Yeni MP4/30’un lansmanında konuşan Danimarkalı pilot “Elbette McLaren Honda’nın ana pilotu olmamak üzücü, fakat hayal kırıklığını geride bıraktım. Şimdi tamamen önümüzdeki sezona odaklandım”

“Birlikte McLaren Honda’nın canlanması için elimizden geleni yapacağız. Böylesi efsanevi bir ortaklığın parçası olduğum için mutluyum”

“Rezerv ve test sürücüsü olarak yeni ve ciddi bir görevim var. Bilgileri analiz etmeli ve kaliteli geri bildirimler sağlamalıyım. Yolda, simülatörde iyi işler yapıp, yeteneklerimi göstermem gerekiyor”

“Asıl amacımız yeniden lider olmak. Fernando ve Jenson’ın kazanması için ekip olarak herşeyi yapacağız. Amacım mümkün olduğunca erken pistlere dönmek. Bu yıl geçen yıl kazandığım deneyimi yüzde 100 göstermek istiyorum” dedi.


Yorumlar

“Magnussen McLaren’in Yeniden Kazanmasına Yardımcı Olmak İstiyor” için bir yanıt

  1. OtonomAktor #PrayForJules #KeepFightingMichael avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules #KeepFightingMichael

    Bu çocuğu harcamamaliyiz. Startlarda iyiydi savunmalarini da beğenmiştim gecen yil. Çok bariz bireysel bir hata da yapmadi çaylak sezonu için gerçekten iyiydi. İyi bir araçta gerçekten iyi işler yapabilir Mag.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir