Boullier: “McLaren Geçmişe Kıyasla Artık Daha Güçlü”

yazar:

kategori:

McLaren’in Yarış Patronu Eric Boullier, McLaren’in artık takım olarak geçmiş senelere göre daha güçlü olduğunu söylüyor.

Geçen seneyi yeniden yapılanma süreci olarak geçiren McLaren, Honda ile başlayan yeni dönemin ilk aracı olan MP4-30’u bugün tanıttı.

Boullier “2015 sezonunun başlangıcı büyük değişiklik döneminin, daha iyi olma döneminin zirvesi oldu. Takım içerisindeki herkes büyük bir çalışma sergiledi. Woking’e geleli neredeyse bir sene oldu. Ron ve Jonathan Neale ile birlikte McLaren Racing’i büyük ölçüde yeniden yapılandırmaya başlayalı bir sene oldu. Büyük yeniden yapılanmanın meyvelerini görmeye başladık. Sonuç olarak daha güçlü, yetenekli ve verimli bir takımımız var. Organizasyon içerisindeki herkes adanmış durumda.”

“McLaren gibi inanılmaz geçmişe sahip bir takım için geçmişteki başarılarımızın üzerine bir şeyler üretmek çok önemliydi. Tabi ki zaman alacak ancak Honda ile birlikte bu yeni ortaklığın potansiyelini göstermeye tamamen adanmış durumdayız.”

“Takımımızın her zamandan daha güçlü olduğuna cidden inanıyorum. MP4-30’un ilerlemesi için gelişimi zorlama konusunda en iyi pozisyondayız. Gelişmek hedefimiz ve yeniden başlayan birlikteliğimizin başarılı olacağına dair en başından beri ipuçları görüyoruz. Bu birlikteliğin çok sıkı çalışma, adanmışlık ve herkesin katkısını gerektireceğinin farkındayız ancak istediğimiz başarıları elde etmek için gereken her şeyi yapmaya hazırız.”

“McLaren ve Honda tamamen entegre oldular ve birleştiler. Birlikte, zamanla yeni bir başarı birlikteliği oluşturmak istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir