Alonso: "Grid Pozisyonu Çok Önemli"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso: Oldukça normal bir antrenman günüydü ancak sürekli değişen pist ile baş etmek kolay değildi. Bu sabah araca alışmak önemliydi, öğleden sonra ise 2 farklı lastik üzerine yoğunlaştık ve yarış için iyi veriler elde ettik. Programımızı tamamlayabildik ve bugün yaptığımız işten memnun olabiliriz. Yarın sabah sıralamalara hazırlanmalıyız çünkü burada grid pozisyonu yarış için çok önemli.

Nelson Piquet: Kolay bir gün değildi çünkü bu hafta sonu için aracına takılan yeni parçaları öğrenmek zorundaydım ve aynı zamanda ayarlar üzerinde çalıştım. Fernando Almanya’da bu parçalara sahip olduğu için onun verilerine göre ayarlarıma odaklandım. Genel olarak Hungaroring ayar bulma konusunda zor olan bir pist çünkü pist kirli ve tümsekli. Şu ana kadar çok fazla veri topladık ve yarın için bu gece veriler üzerinde çalışacağız. Son 10 pilot arasına kalıp kalamayacağımızı söylemek zor ancak yarın hızlı olmak için her şeyi yapıyoruz.

 


Yorumlar

  1. aynen katılıyorum hani başarmanın yarısı inanmaktır derler ya iyi bir yarış geçirmenin yarısı da yarışa iyi bir yerden başlamakla geçiyor. genellikle böyledir ama arkalardan da başlasalar iyi strateji kusursuz bir sürüşle de iyi puanlar toplanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir