Raikkonen Sıralamalarda Daha Hızlı Olacaklarını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa: ” Bugün olanlardan mutlu değilim. Aracın dengesini yakalamak konusunda kabul edilebilir seviyede ve lastiklerin verdiği az tutunmayla çok fazla sıkıntı yaşadım, özellikle de daha sert olan lastiklerle, her iki lastikle de gerçek uzun sürüşler yapamadım. Bunların üstüne ikinci seansın son bölümünde pist dışındaçıktıktan sonra arka süspansiyonda sorun yaşadım bu da benim için değerli zamanlara mâl oldu. Burada koşullardan bir günden diğer güne çok fazla değişiyor ve bu sefer de yine aynı şeylerin olacağını bekliyorum.”

Kimi Raikkonen: ” Bugün araç kötü değildi. Daha hızlı olmak için hala üzerinde çalışabileceğimiz ufak şeyler var fakat gel olarak makul derecede mutluyum. Bu sene süper yumuşak lastikleri kullanmak her zaman daha zor oldu fakat burada durum tam tersi şekilde kolay. Yarın, nasıl kullanabileceğimizi göreceğiz fakat cuma gününden daha iyi olacağı kesin. Derecelerin ne kadar yakın olduğunu görünce, iyi bir grid pozisyonu elde etmek zorlayacak ve maksimumu alacağız. Bu pistte diğer araçların performans seviyesi diğerlerine göre daha yakın gibi geliyor bana.”

Stefano Domenicali:
” Bugün alışılmışın dışında farklı bir cuma günü oldu çünkü çalışmalara gelecek yıla bakarak başladık özellikle de sabah seansında. Sıralama çk yakın ve açık, değerlendirdiğinizde bilineyen yakıt yükleri ve lastik kullanımlarını da hesaplamamız gerekiyor. Yarın sınırların çok yakın olacağı sıralama turlarına mümkün olduğunca en iyi ekilde hazırlanmak için hala çalışmamız gerekiyor. Gridin ön bölümünde ya da arkasında yer almak çok zor olmayacak.”

Chris Dyer:
” Takım için çok yoğun bir cuma günü oldu çünkü her ikisi içinde genellikle olduğu gibi biraz farklı çalıştık ve arka süspansiyondaki bazı sorunları çözmemiz gerekti ve pist dışına bazı ziyaretlerde bulunduk. Bunun dışında her zaman yaptığımız gibi Bridgestone’un buraya getirdiği iki lastik tipini karşılaştırdık ve biraz sorun yaşadığımız açık, genelde yaptığımız gibi ilk hızlı turda özellikle de daha sert lastiklerde sıkıntı yaşadık. Bugünkü üç saatlik antreman seansında gördüklerimizden sonra herkes çok yakın göründü ve sıralama turlarında iyi bir sonuç almak için en iyisini yapmamız gerekiyor. Buraa diğer pistlere oranla pazar günü için bu çok daha önemli.”


Yorumlar

  1. geçen sene macaristanda mangal partisi vardı. hangi haberi açsak sağ üst tarafta kiminin mangal yapmasını gösteriyor:)
    yapmayın sayın trf1 yönetimi yaralarımızı deşmeyin:) başka foto yokmuydu

  2. ferrari cuma günleri motor devrini biraz kısıyor

  3. felipeceğizimin bugünkü berbat ötesi derecesinin gerçek olmadığını biliyoruz. daha iyi bir netice alacaktır ama ben ondan yine en iyi dereceyi bekliyorum sanırım zor ama imkansız değil. yarışa kadar ferrari mutlaka kendini toparlayacaktır. felipe kalbim seninle!

  4. bugün özellikle massa çok fazla pist dışını ziyaret etti.ama ben yinede ortalama bir derece yapacağını düşnüyorum ferrarinin.çünkü yarışlarda çok daha güçlü oluyorlar.tek turda o kadar iyi değiller

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir