Brawn "Kapalı Kokpit Olabilir Ancak…"

yazar:

kategori:

Ross Brawn, Felipe Massa ve Henry Surtees’in yaşadıklarına benzer kazaların olmaması için çalışmalar yapılması gerektiğini ancak bu yolda çalışmalar yapılırken dengenin korunması gerektiğini söylüyor.

Brawn “Son hafta sonu ve bu hafta sonu olanların ardından bir şeyler yapılmasına ihtiyaç olup olmadığını incelemeliyiz.”

“Ne olduğunu görüp bunu düzgün bir şekilde anlamalıyız.”

“Tüm her şeye bakmanın ve dengeli bir yaklaşım uygulamanın zamanı. Kokpit kapatılabilir ve her şey mümkün.” dedi.

Aracın kokpitini kapatmak mümkün ancak böyle bir şey olduğunda kaza anında, özellikle de ters dönmüş bir araçtan pilotu çıkarmada zorluk yaşanacağını düşnüüyor Brawn.

Brawn “F1 tarihinde şu anda kokpit kenarları en yüksek hallerinde ve pilotlarının kafalarının yanlarında bir çok güvenlik seti var. Bu yüzden olaya dengeli bir yaklaşım içerisinde olmalıyız.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. Cidden ya bu durumda Barrichello'nun veya Brawn GP'nin hiç bir suçu olduğuna inanmıyorum o parça kopsa dahi Barrichello ile Massa arasında 3 saniyelik bir fark vardı yaklaşık olarak. O parçanın sekmesi ve Massa'nın kafasına gelmesi tamamen şanssızlık veya ilahi bir olay nasıl tanımlıyorsanız artık karar sizin

  2. Brawn' ın ne suçu var anlayamadım; bu her takımın başına gelebilecek bir şey; gerçekten de Massa raikkonen' in de söylediği gibi çok şanszdı :@

  3. Kokpit kapatılmaz zaten merak etmeyin. Adı üstünde "open air" yani.

    Bir çok ölen pilot var ama arabaların üstünü kapatmayı düşünmediler.

  4. önce aracınızdan parça kopmasını engelleyin lütfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir