Button: "Lastik Sorununu Çözmemiz Gerek"

yazar:

kategori:

Jenson Butto, Brawn takımının hava şartlarını suçlamayı bırakıp son yarışlardaki performans düşüklüğünün diğer nedenlerini bulması gerektiğine inanıyor.

Şu anda şampiyonadaki liderlik farkı 18.5 puana inen Button aracını neden sezonun başındaki performansına ulaşamadığını merak ediyor.

“Ne olduğunu bilmiyorum ama artık hava şartlarını suçlayabileceğimizi düşünmüyorum. Bugün cuma günün olduğundan sadece biraz daha soğuktu ancak bundan öte diğer alanları araştırmalıyız.”

“Bu yarış için farklı güncellemelerimiz vardı ancak hiçbirinin aracın dengesini bu şekilde bozmaması gerekti. Diğerlerinin de araçlarını geliştirdiğini söyleyebiliriz tabii ki. Red Bull daha hızlı ve McLaren Ferrari ve Williams da bir adım öne çıktılar. Ama bizim aracımız birkaç yarış önceki kullandığımız araç gibi değil.”

“Kesinlikle bir sorun olmalı ancak önümüzdeki yarış için bunu çözmek adına önümüzde uzun bir ara olacak.”

“Bugün lastiklerim dört turun sonunda bitti ve öndeki araçlara yetişemedim. Planımız öndekilere daha yakın kalmaktı ve onlar pite girdiğinde ben daha fazla pistte kalacaktım ancak lastiklerin neden bu kadar kısa sürede aşındığını anlamadım.”


Yorumlar

  1. piste uygun değişiklikler yapıyorlar sadece araç hep aynı.. sene başından beri aynı farkla gidilemezki ne bekliyorlardi ben anlamıyorumki.. araç giderek düşüyor rakiplerine oranla aslında araç düşmüyor rakiple yükseliyor bunu anlamaları lazım..

  2. aracın dengesi nasıl bu duruma geldi anlamadım bi sorun olmalı sorun sadece lastikler değil ve düzeltileceğine inanıyorum

  3. Jenson Button avatarı
    Jenson Button

    Ee bir zahmet Button 1 ayda düzeltin şu kötü gidişatı seni tekrar podyumda görmek istiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir