Glock Toyota'nın Sıralama Performansına Lanet Etti

yazar:

kategori:

Timo Glock eğer gridin yukarısında mücadele etmek istiyorlarsa takımın sıralama performansının geliştirilmesi gerektiğine inanıyor.

Alman pilot Macaristan’da 14 sıradan başladığı yarışı 6. sırada bitirdi. Glock yarış öncesinde puan alabileceklerine inandıklarını ancak yine de sıralama performansının gelişmesi gerektiğini söyledi.

“Bugün yine üç turun sonunda puan alabilecek tempoda olduğumuzu gördüm ve bu her yarışta böyle oluyor. Bu yıl dört kez pit alanında yarışa başladım ve puan aldım ya da ilk on içinde yer aldım.”

“Sadece sıralamalarda biraz istikrarsızız ve yarışa geldiğimizde hızımızı buluyoruz. Araç her tur daha da hızlanıyor. Sıralamalarda da neden bu kadar hızlı olmadığımızı çözmemiz gerek. Lastikleri çok iyi kontrol ediyoruz ancak bu sıralamalarda yeterince iyi olamıyor.”

Toyota pilotu yarış içinde zevk aldığını ve aracı zorlamanın gerçekten çok güzel olduğunu söyledi.

Jarno Trulli ise yarışı sekizinci sırada tamamlayarak bir puan aldı ve yılmayıp puan aldığı için menun olduğunu söyledi. Hem trafiğe takılmasına hem de yol tutuşunu kaybetmesine rağmen zorladığını belirten Trulli daha güçlü olacaklarına inandığı Avrupa Grand Prix’si için sabırsızlandığını söyledi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir