Kovalainen Sıranın Kendisine Gelmesini Umuyor

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Heikki Kovalainen Macaristan’da aldığı beşincilik ve Hamilton’un elde ettiği zaferin takımın ne kadar geliştiğini ortaya koyduğunu söyledi.

Yarışın ardından Kovalainen, “Bu sonuç takımdaki herkes ve özellikle Lewis için harika bir yarış oldu. Umarım bir sonraki sefer sıra bende olur! Bu zafer takımın son aylarda aracın performansını ne kadar geliştirdiğini kanıtlıyor. Bu herkesin tek tek çok sıkı çalışıp başardığı bir sonuç ve bu zafer takımdaki herkes için çok güzel olmalı.” dedi.

Sıralamalarda kaza geçiren Felipe Massa’yı da unutmayan Kovalainen, “Felipe de aklımızda. Onun için en iyisini diliyorum ve kısa süre içinde yeniden Formula 1’e dönmesini umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. heiikkii kovalainen avatarı
    heiikkii kovalainen

    Kovalainen Hamilton İle AYNI Araç'a Sahip Degildi Hamilton Farklı Ön Kanat Denedi Ama Almanyadaki Paketler Vardı Aslında Aynıda Denir Eğer Valencia'da Kovalainen İş Yaparsa Bu Takımda Kalır….

    Gökhan Adlı Şahıs Şuana Kadar Yaptıgınız Yorumlar Hep Çelişkili Lütfen Dikkat Ediniz….

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Tır sürüyormuş mantığıyla sürmesen çok değerli puanlar kazandırabilirdin ama nerde..Umarım yolcusun..

  3. heiikkii kovalainen avatarı
    heiikkii kovalainen

    İşte Böyle Heikki!!!Bence 3 üncü Olabilirdi Daha Geç Pitstop Yapabilseydi!!!Sıra Onda Artık Hadi Heikki Bu Performansını Düşürmezsen Sen Rahat 2-3 Yıl Daha Bu Takımda Kalırsın Bugünkü Performansı İle Koltugu Hakediyor…

  4. Cidden kova kendine geldi eski çaylak kova yok.. Mclarenin hamilton sevdasına kaldı takımda ama hakkını veriyor artık koltuğun..

  5. oyle mi? hmmm.. sagol bilgi icin.

  6. samet demirel avatarı
    samet demirel

    hyr lewis te farklı olarak yeni bir ön kanat kullanıldı

  7. keske bugun en azindan bir podyum gorebilseydi. bugun icin webber yerine heikki'yi gormek isterdim acikcasi. gecen yilki galibiyetin motivasyonuyla ve kers'in yardimi ile bunu yapabilirdi aslinda. lewis ile de ayni durumdaydi sanirim araclari, ayni parcalar kullanilmis olmasi lazim.

  8. erhan aydın avatarı

    işte istediğim bu kadarcık be kardeşim.tebrik ederim kovalainen.umarım sende başarılı olur ve yarış kazanırsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir