Kovalainen, Mclaren'deki Günlerinden Keyif Alıyor

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, Mclaren’in takım olarak soğuk olduğu yönünde çıkan açıklamalar karşısında şaşırdığını, yarış en çok Mclaren’de mutlu olduğunu söyledi.

Takım ile tanışalı henüz birkaç hafta olmasına rağmen Kovalainen, Mclaren’in duyduklarından çok daha farklı bir takım olduğunu söyledi.

Kovalainen "Mclaren’e katılmadan önce birçok şey duydum ancan bu hikayelerin nerden çıktığını bilmiyorum."

"Burada herkes arkadaşça yaklaşıyor, beni hoş karşılıyorlar, takım içerisindeki atmosfer sakin ve herkes çok sıkı çalışıyor. Kariyerimde hiç bu kadar mutlu olmamıştım." dedi.

kovalainen_kask_arkadan_689285379.jpg

Kovalainen  MP4 23’ün şuana kadar olan performansından umutlandığını ancak tahmin yapmayacağını söyledi.

Kovalainen "Geçen seneki Renault’a göre farkı hissedebiliyorum. Fazla risk yok aracı kullanırken. Çok az yerde oluyor ve tur içerisinde bunu hissedebiliyorum."

"Benim araç hakkında hislerim olumlu ve mühendislerde araçtan memnun görünüyorlar ancak ne kadar iyi olacağımız hakkında yorum yapmak için çok erken. Testlerde nerede olduğunuzu bilemezsiniz çünkü diğer takımların neler yaptığını bilmiyorsunuz." dedi.

Fin pilot ayrıca sezona geçen senekine oranla daha iyi başlangıç yapmak için çok çalıştığını söyledi ve geçen sene ilk yarışlarda görevinin tehlikede olduğunu düşündüğünü kabul etti.

Kovalainen "Geçen sene fiziksel, ruhsal ve teknik olarak tam hazırlanamamıştım, takım ile yeteri kadar zaman geçiremiyordum. "

"Mclaren’de fitness programımda değişiklik yaptık ve fabrikada daha fazla zaman geçiriyorum. Melbourne gittiğimizde geçen senekine göre daha iyi pilot olacağımı düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Reklamdan önünü göremeyecek neredeyse

  2. ilk gündenn böle olur zaten ii görünüm yapılır göz boyanır.sonradan hanimis levisimiz :d

  3. team_spirit avatarı

    umarım çok başarılı olursun bu arada kaskıda güzelmiş:D

  4. SinanFerrari avatarı

    Fazla keyiflenme Hamiltonun keyfi kaçmasın:d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir