White "Mclaren ECU'dan Çok Az Avantaj Sağlayacak"

yazar:

kategori:

Renault’un Motor Teknik Direktörü Rob White, standart ECU ile Mclaren’in biraz fayda sağlayacağını düşündüğünü belirtti.

White, yeni ECU’ya geçişte Mclaren’in daha rahat bir geçiş dönemi yaşayacak olmasına rağmen diğer takımların kısa sürede bu farkı kapatacağını düşünüyor.

White "Yazılımın kendisi farklı. Garajda ve fabrikada mühendisler tarafından kullanılan tüm aletler farklı. Piste gelirken hazır olmak için çok sıkı çalışma yapıldı."

"Önümüzdeki haftalarda yazılım hakkında herşeyi öğrenmemiz biraz zaman alacak. "

"Açık olan şu ki daha geriden bu yazılımı kullanmaya başlayan takımlar 2008 sezonuna hazır olmak için daha fazla çalışmak zorunda. Ancak Mclaren bu yeni yazılımın çevresindeki bölümleri ile ilişkisini öğrenmek için çalışmayacak. Bu yüzden iş yükü olarak onlar daha kolay bir geçiş evresi geçirecekler."

"Mclaren’in kontrol sistemini anlamakta biraz avantajlı olacağı kesin ama bu kısa bir süre için geçerli olacak." dedi.

 


Yorumlar

  1. Kardeşim eğer o dava ortaya çıkmasayd brawn,stepney,coulgan üçlüsü hondadaydı sen rahat oll kabak mclarenin başına patladı şimdi gelelim alttaki renocu arkadaşa yaw kardeşim fia sizi daha düne kadar suçlu ilan etmedip ceza vermedi daha ne konuşuyorsunuz..:):)

  2. hondayı unuttun ferhat ross brown nu alarak ferrari bilgilerinide almış oldu onlarda suçlu. hatta eleman transfer eden bütün takımlar suçlu. hatta şöyle yapalım ferhat bu eleman transfer eden takımların patronlarını getirelim taksim meydanında sallandıralım bakalım bundan sonrakiler yapabilecekmi? yok yok tırnaklarından elektrik verelim… yada derilerini yüzelim ha ne dersin?

  3. yorum yazmam diyen arkadaşa baq, siz deilmiydiniz McLaren ın soğutma sistemini kopye eden? heheh. McLaren suçlu ise Reno da suçlu ve Tombazis ile Aero bilgilerimizi çalan Ferrari de suçlu. ceza almadılar diye suçsuz olduğunuzu düşünüyorsanız sizin saflığınız 🙂 balık hafızalı olmayın arkadaşlar bizler asla yapılan haksızlığı unutmayacağız.Sizin inanmak istemediğiniz cesetlerinizide unutmayacağız. adaleti kendine yontanlar gün gelip hesap verecekler.

  4. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ondan milletin bilgilerini calısosnz demı allahım ben mclarencı olsam utancımdan yorum yazmam hırsız bı takımn fan ları hehee

  5. mika_hakkinen avatarı
    mika_hakkinen

    azda olmasın komple olsun.azda olsa avantaj evetttt:)))

    sayanora McLaren MERCEDES

    Biden iyisini TANRI yapar!!!

  6. team_spirit avatarı

    azda olsa avantaj avantajdır ama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir