"Bu Sonucu Felipe'ye Adıyoruz"

yazar:

kategori:

Macaristan Grand Prix’si sıralamalarında Felipe Massa’nın geçirdiği kazanın ardından Massa’nın piste çıkamadığı yarışta Kimi Raikonen ile zafer kazaann Ferrari takımının patronu Stefano Domenicali kazandıkları ikinciliği hastaneden yatan Felipe Massa’ya adadıklarını söyledi.

Domenicali, “Bu sonucu Felipe’ye adıyoruz. Şu anda aklımız hep onda ve ailesinde. Bu duyarlılık ona yakın olan herkes ve dünya üzerindeki tüm taraftarlar için de geçerli.” dedi.

Raikkonen’in yarışı hakkında da konuşan Domenicali, “Kimi harika yarıştı. Takım kusursuzdu. Dünkü olanlara rağmen işlerine odaklandılar. Mümkün olan en iyi sonu elde ettik. Buradan tüm Ferrari çalışanları adına Felipe’ye en iyi dileklerimizi yollamama müasade etmenizi istiyorum; ‘Seni seviyoruz ve hep seni düşünüyoruz.’ ” dedi.


Yorumlar

  1. ya tamam 2.lik armağan edilir doğru birşey zaten olması gerekn o da daha yarış yeni bitmiş basın toplantısı olmuş o pilotlar öküz gibi efor sarfetmişler dünyaları dönüyor.. yok o adadı bu adamadı lafı saçma adam ölmedi inş sapasağlam kalkıcak.. Misal bu konusmayı raikkonenin yapması yerine domenicallinin yapması çok daha yerinde..

  2. erhan aydın avatarı

    evet citafettin,hemde çok rahat ettik.ve gördükki insanlık ölmemiş.sabahtan beri söylediğim,savunduğum da tam olarak işte buydu.taraftarı olduğum takımımın çalışanlarını kutluyorum.

  3. O parçayı Rubens aldı ve Massa'nın kafasına fırlattı arkadaşlar, siz olayı bilmiyorsunuz.

  4. Rubens'in böyle bir haberde işi ne anlayamadım 🙂
    Massa iyileşecek ve kaldığı yerden devam edecek inşallah. Biz onu seviyoruz.

  5. Rubens ne alaka=) bakın adandı 2.lik rahat ettiniz mi=)

  6. felipe çabuk iyileş lütfen. sensiz yarış hiç çekilmiyor 🙁

  7. umarım felipe hastaneden çıkınca kendi 1.liklerini o da birilerine adar 🙂

  8. Artık Rubensi Pistlerde Görmekten Sıkıldım Vallahi.Önceleri Taktir Ediyordum Ama Sonraları Çok Antipatik Gelmeye Başladı.Tecrübesini Konuştursada Şu Lastik Sorunlarını Halletseler Bari.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir