Hamilton: "Daha Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Macaristan’da bu sezonun ilk galibiyetini almalarının ardından McLaren’den daha fazlasının geleceğine inandığını söyledi.

İngiliz pilot, sezon ilk yarısında sıkıntılar yaşadı ve sonrasında Hungaroring’de çarpıcı bir birincilik elde etti. Geçen senenin şampiyonu şimdi McLaren’in gelişmeye devam edeceğini belirtti.

Hamilton: “Bizim için artık işler sadece daha iyiye gidebilir diye düşünüyorum. Ortaya çıkardığımız güncellemeler, büyük bir farklılık yarattı ve oldukça fazla downforce yarattı Araçı sürmesi memnun edici”

“Araçta hâlâ bir kaç gelişimimiz daha var, henüz araştırmadığımız alanlar var ve Valensiya’da önlere yaklaşmamıza yardım edecek daha fazla güncellememiz olacak.  Zorlama devam edeceğiz. Gelecek yarışta yine son seansa kalmak harika olur”

“Ama bu, Woking, Brixworth ve Stuttgart’ta herkes için harika bir ödül oldu. Hepsinin tamamıyla bitkin olduğunu biliyorum ve umarım önümüzkide bir iki hafta onlar için iyi bir ara olur. Böylelikle de biraz daha podyum için hazır olabiliriz”

“Çok büyük bir dönüş oldu. Sezonun başında eğer biri böyle bir şey yapacaksa bunun Vodafone McLaren Mercedes olacağını söyledim”

“Bizim ve Ferrari’nin oyunlarını yükselttiğini gördünüz ve şüphesiz eğer bu araca sezon başında sahip olsaydık, daha fazla yarış kazanabileceğimizi söyleyebilirim. Ama zirvedeki adamların 6 ay gerisinde olduğumuzu her zaman söyledik, altı ay sonra işte öne geri döndük”

Hamilton, geçen seneki Çin GP’den bu yana podyumun zirvesinde olmayı özlediğini de belirtti.

Hamilton: “Neredeyse 1 sene oldu, tekrar kazanmanın gerçek dışı olacağı hissini uyandıracak kadar uzun bir süre. Bu günü uzun zamandır bekliyordum ve işlerin o kadar da yolunda gitmesine inanamadım”

“Önde tempoyu kontrol edebiliyordum. Normalde bunu başarmak çok zordur ama Pazar günü, lastiklerimi, yakıtımı ve motorumu mükemmel bir şekilde kullanabiliyordum. Herşeyi dengelediğimizi hissettim ve araçta gerçekten rahattım. Ama hâlâ Kimi tarafından zorlanıyordum ve gevşememem gerekiyordu.”


Yorumlar

  1. seni yeniden kazanırken görmek müthişş Lewisim yaa:D inş.önümüzdeki yarışlardada aynı rekabetçiligimizi gösterir ve podyumdaki yerimizi alırız

  2. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    harikaydın Lewis. yarışa yetişmek için çok uğraştım, ölümüne araçtan atlayıp uzun bir koşu yaptım ama değdi. Şu yarışlarda start ve ilk birkaç tur kadar zevkli birşey yok.

  3. sitemiz güncel haberleri, analizlerle desteklese çok güzel olacak.

    ör: tarihte yapılmış geri dönüşleri bir dosya halinde sunsa. bizde McLaren'in bu başarısını kıyaslayabileceğimiz daha somut verilere kavuşmuş oluruz. (herkes adına)

  4. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Lewis'in bu yıl için yarış kazanmasına değilde olgunlaşmasına dahada çok seviniyorum.Efsane pilotlardan biri olucak.Ama bu şekilde devam edebilirse

  5. LEwis ne kadar klas bir sürücü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu herkese hep en iyi araca oturup kazanmak kolay diyenler ne diyecekler acaba artık onuda bahane edemeyeceksiniz

  6. nurettin kesinlikle dogru. ben kimi'yi tutuyorum, yarisin oyle bitmesine de (kimi'nin kaza yapmasi tabi) uzuldum ama cok heyecanliydi. yagmur degil de kuru pist olsaydi daha bir tadindan yenmezdi tabi.

  7. Ferrari Mclaren mücadelesi çok ayrı gerçekten.Kimiyide tebrik ederim 7. sıradan başladı harika start aldı ve hamiltonla benzer zamanlar yaptı.Yanlış anlaşılmasında diğerlerinin mücadelesi zevk vermiyor.Ferrari McLaren çekişmesi bambaşka.Diğer yarışlardada Kimi ve Lewisi çekişirken görmek istiyorum.Geçen seneki Belçikayı unutamıyorum sürekli izliyorum eminim kimse unutamıyordur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir