Mclaren Daha Fazla Galibiyet İstiyor

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes, Macaristan’da ilk galibiyetini kazanmasının ardından bu sezon başka galibiyet kazanacağı konusunda iyimser.

Martin Whitmarsh “Bu sene bir kaç yarış daha kazanmak istiyoruz. Bu kişisel olarak harika bir duygu.”

“Daha önce bu durumda ve podyumda bulundum. Lewis ile ilk galibiyetinde birlikteydim ancak bu daha özel. Yarışın son bölümü oldukça sitresliydi. Takım, Lewis ve herkesin buna ihtiyacı vardı ancak kimsenin galibiyete benden daha fazla ihtiyacı yoktu. Bu yüzden harika oldu.”

“Bu yarışı kontrol altında altında tutmak ve domine etmek için gerekli hızdan fazlasına sahiptik. Bir çok insan buna şaşırmış olabilir ancak biz galibiyete inanmıştık.” dedi.

Whitmarsh şampiyonluk mücadelesi için geç kaldıklarını kabul etse de, puan endişelerinin olmamasının kendilerine daha fazla galibiyet kazandıracağını düşünüyor.

Whitmarsh “Şampiyonluk mücadelesi heyecan verici ve umarız bu mücadelede yer alabilir ve diğerleri puanlar kazanıp şampiyonluklarını korumaya çalışırken biz bir kaç galibiyet daha alabiliriz.”

“Macaristan’da herkesin önündeydik. Valencia’da da rekabetçi olacağımızı düşünüyorum ve orada güncellenmiş paketimiz olacak, zorlamaya devam edeceğiz.”

“Bu sonuç oldukça büyük bir ödül ve takımın fantastik çalışmasının bir sonucu.” dedi.


Yorumlar

  1. Yeni patron Martin Whitmarshda çok ağır baskılara maruz kaldı sene başından itibaren gerçekten en çok sevinen o olmuştur eminim bu çok çok iyi bir galibiyet oldu her açıdan 1 ay boyunca takımın morali çok üst seviyede olucak teknoloji merkezindeki çocuklar harikalar yarattınız gerçekten ve Mp4-24ten sorumlu isim Pat Fryda klasını gösterdi hep hızlı araçlar yapmıştı (2005-2007) 2009daki araç bni hayal kırıklığına uğratmıştı ama yılmadı ve kazanan araç yapmayı başardı helal olsun gerçekten 2.5 saniyeden kazanan araç çıkarmayı bir tek McLaren yapabilir sanırım.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Evet arkadaslar sezonun kalan kısmında mc laren uyandı bize heyecan katmaya başladı sporu kendine getirdi. f1politasını bize unutturdu ferrari 2010 na yöneldi.Artık onumuzdeki yarışı iple cekıyorum Mc Laren Hızlandı bu bir gercek ama ferrari icin aynı seyi soyleyemem onlarında hızlandıgını soyleyebılırım ama mclaren ler kadar olamaz ben hamiltonun 3 4 yarış kazanacagını şimdiden soyleyebilirim aracı kendine geldi kusursuz bir çalışma var fabrikada ve bunu hak edıyolar mc larenın galip gelmesi heyecanın artması demek Brawnları susturmanın vakti geldi Redbull Mc Laren Brawn Ferrari bu 4 Lu kalan yarıslara heyecan katıcak Ozellıkle Hamilton hadi gorim seni hamilton button ağlat senden bunu istiyorum adamım adam puan diye diLensin sen bunu yaparsın.İnAnırmısın su zamandan itibaren Spor kendine geldi ve eskisi kadar heyecan duymaya basladım adeta yerimde duramadım hamiltonun webberi gecısınde işte budur dedim ya araba toparlandı dedim Teknik calısma budur Mc Laren bunu hak ediyor Artık büyük gecisler goricez mc larenden İstedigimizde budur Ferrari yede başarılar.

  3. Valencia da buna benzer bir pist geçişe müsait değil.Eğer Mclaren güncellemelere devam ederse kalan yarışları domine edebilir.İngilterede son sıralarda görünce canım çok sıkılmıştı.Almanyada inanmaya başladım.Burdada oldu hemde çok güçlü bir zafer.Kalan yarışlarda şansımız yüksek.Kaybedecek bir şeyimiz yok.Lekelenen ismimizi kurtaralım yeter.Lewis bize heyecan yaratmaya devam et seni seviyoruz.

  4. elif çivici avatarı

    macca sonuna kadar haketti..bana öyle geliyor ki daha çok galibiyet görecekler böyle giderse.bir de telsiz olaylarında yıpranmış,istifanın eşiğine gelmiş Martin whitmarsh ın rahata ermesi onun takım üzerinde daha bi yararlı olabilecegini düşünüyorum..

  5. Macaristana bakarak rahat söyleyebiliriz. Mclaren Valencia'ya favori gidecek. Brawn'ın durumu ortada Redbull yavaş pistlerde zayıf.

  6. 10.yarışta podyum ve galibiyet gördüm ya artık içim rahat ve daha fazlasını istiyoruz ve inanıyorumki takımımız bunu başarabilir valensiada daha hızlı ve rekabetçi olup yıne podyum bekliyorum.

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Çok guzel konuşmuş tebrik ederim bu adamı gercekten mc larenın kazanmasını isterim brawnların kazandıgı yeter artık ferrari mc laren savaşı geri dönsün artık brawn red bull sarmıyor heyecan duymuyorum onların kapısmasından ama ferrari mc laren savasırken adeta yerıdme duramıyorum BU SPOR MC LAREN FERRARI ADINA Yazılmıs asırlasrdır bole devam eder buan kımse karsı cıkamaz F1= Mclaren&Ferrari Dir. Cunku Bole olması lazım taraftarların isteği ve Cogunluk bu 2 takım uzerine kurulu seneye turkıye gp sı olursa kesin gidicem para biriktirmeye aralıkdan sonra baslıcam Massaya buyuk şifalar dilerim

  8. valensia'da da yeni bir paket göreceğiz, 1 aylık arada sağlam bir gelişim daha göreceğiz gibi.. takımlarda ve pilotlarda 3.lük gerçekçi bir hedef olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir