Basın: Alonso Valensiya'da Ferrari Koltuğuna Oturabilir

yazar:

kategori:

İspanyol spor gazetesi Diario AS Fernando Alonso’nun Avrupa Grand Prix’sinde Felipe Massa’nın yerine yarışabilme ihtimalinin olduğuna inanıyor.

Gazete, İtalyan takımın şu anda Massa’nın yerine kimin yarışacağını düşündüğünü yazıyor.

Fernando Alonso’nun 2010’da Ferrari’ye geçeceği spekülasyonları zaten yapılıyordu ve Renault’nun Avrupa GP’sinden ihraç edilmesiyle İspanyol pilotun koltuksuz kalması Alonso’nun Avrupa GP’sinde Ferrari koltuğuna geçebileceği tartışmalarını yarattı.

Diario AS’ın haberine göre Renault’nun ceza almasıyla Alonso’nun anlaşmasındaki temel bağlılık ilkesi zarar gördü çünkü Fransız ekip Alonso’ya 2009’daki her yarış için koltuk garantisi vermişti.


Yorumlar

  1. raşit özkal avatarı
    raşit özkal

    ferrarinin elinde 2 test pilotu var bunların biri nascar damı ne yarışıyor elde kalan test pilotu valencia da koltuğa oturur alonso imiş piqeut imiş yalan ve çok saçma haberler.Felipe en kısa sürede aramıza dönüp pistlerin tozunu atmaya devam edecek.

  2. Nereye geçiyomuş hemen öyle, o kadar da kolay değil.. Valencia'da pistte İspanyol görsün millet diye bi yarışlığına geçirelim bari dediler herhalde, yoksa İspanyollar isyan çıkaracak.. Basın da ne saçmalayacağını bilemiyo artık..

  3. massa dan güzel haberler geldi. çok yakında dönecek inşallah. bu dedikodular da biter böylece

  4. Alonso 2003'ten beri Ferrariye gidiyor, ne yolmuşki yıl 2009 hala gidemedi 🙂

    massa iyileşsin kokpitine geri dönsün

  5. basın untanmasa rahmetli senna dirlip ferrari kokpıtıne gececek dıyecek yakında =)

  6. ulaş bilir avatarı

    alonsonun ferrariye gecmesini istiyorum ama bu şekilde deil massa şuanda hayati tehlikesi yok ama göznüden doalyı kariyeri etkilenebilr. 2010da alo ferrari birleşmesi olur

  7. bilmiyorum bende Bild gazetesinde Klien'le konuştuğunu gördüm ilginç gerçekten… Bence Ferrari hem Massa'ya destek hemde Taraftardan saygı görmek için tek araçla çıkmalı bundan sonra ne olsa şampiyonluk adayı değil…

  8. test pilotları yedek pilot değildir, onların yarışma ihtimali olsaydı ferrari çoktan açıklama yapardı, bana göre tek yarış için schumi, massa sezonu kapatırsa alonso olabilir diyorum.

  9. Tek yaris sacma olur evet, ama mesela alonso derki benim anlasmamda he ryarista koltuk garantisi olacagi yaZiyordu, ama siz bunu saglamayip anlasmayi bozdunuz ve bu anlasma artik gecersizdir.. Ve ferrariyle yeni bir anlasma imzalar, Bu yolu secmesinde baska bilmedigimiz bir engel yoksa en azindan olabiliritesi var diyebiliriZ. Ancak ben boyle olacagina inanmiyorum, istemiyorum da..

  10. alonso nun 2010 için zaten ferrari ile anlaştığı ve kimi nin yerine geçeceği söyleniyodu. eğer bu doğruysa yani anlaşma kesinse ve massa da sezonu kapatırsa alonso o zaman ferrari ye geçebilir.anlaşma yoksa bunun gerçekleşmesine ihtimal bile vermem. sonra massa 2010 da hazır olursa alonso-massa olur. ama bunların konuşulması ve söylenmesi için çok erken. çünkü massa için kesin bi bilgi yok.ve umarım sezonu kapatmaz. ben iyileşeceğini düşünüyorum açıkcası.ama alonso nun tek yarış için ferrari ye gidemez.bu çok saçma olur.

  11. elif çivici avatarı

    aynı haber pek çok gazete de var gerçekten..ne ayıp ya massa orda yatarken yani bu ispanyol basını da sırf vatandaşlarının iyi bi yere geçmesi için yapmadıklarını bırakmadılar artık ayıp ya..pilotu da yıpratıyolar yazık

  12. f1'i her şeyin gerçekleşebildiğini anlayacak kadar zamandır izliyorum. f1 etiklik üzerine değil anlaşmalar üzerine kuruludur. f1 fırsatçılık sporudur, fırsatın varsa anlaşman müsaade ediyorsa herşey mümkündür.

  13. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    küçük bir ihtimal bile yok bence, konuşmaya bile değmez…

  14. böyle iş mi olur ya çok saçma reno 1 numaraları pilotunu göndercek ferrari puan alcak onu da geçtim alonso ferrari tulumu giycek bence saçma ötesi

  15. Renault kendi pilotunu kendi rakibinde yarıştırıp puan kazanmasına neden izin versin ki?

  16. Öyle İşmi Olur Adamın İsmine Göre Sponsorlar Dünya Kadar Para Veriyor.Düşünsenize Ferrari Tulumunu Giymiş.Tulumun Bir Yerinde Reno.Total Vs. Yazıyor.

  17. ispanyol ve italyan gazetelerinin işleri güçleri dedikodu yapmak zaten. mehmet e katılıyorum. etik bulmuyorum. test pilotlarından birisi yarışacaktır felipe nin yerine. badoer büyük ihtimalle.

  18. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    kesinlikle etik değil…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir