Newey: Gerçekçi Olmalıyız

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Adrian Newey, Renault motorunun takım için sınırlayıcı bir faktör olabileceğini itiraf etti.

Red Bull geçtiğimiz yıl en iyi şasilerden birine sahip olmasına karşın Renault motorunun zayıflığı nedeniyle şampiyonluk yarışına girememişti.

Red Bull’un hedeflerini değerlendiren Adrian Newey “Beklentiler hakkında konuşurken gerçekçi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Mercedes’in motor sistemi oldukça verimli ve onlarla aramızdaki farkın 60 beygir olduğunu tahmin ediyoruz. Renault farkı kapatmak için çalışıyor, ancak bunu başarmak zaman alacak”

“Bu uzun bir süreç. Motorlar üzerinde çalışmak şasiye oranla daha uzun sürüyor. Hedeflerimize ulaşacağımızdan eminim, ama onlara yeterli zamanı vermemiz gerekiyor”

“Bu yıl farkı kademeli olarak düşürmekten bahsediyoruz. Eğer aniden yarış kazanırsak bu harika olur. Ancak bunun için biraz şansa ihtiyacımız var. Bu yıl gelecekteki başarılara zemin hazırlamaya çalışacağız. Bu durumda mümkün olan en iyi sonuçları elde etmemiz gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

“Newey: Gerçekçi Olmalıyız” için 6 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Motor olmasa Mercedes’e yarım saniyeden fazla takacağımıza eminim ama bu bir motor sporu o yüzden asıl motordan kazanmak gerekiyor bahane olamaz yani bunlar.

  2. Adam resmen kendinden emin konuşuyor. Şasi hazır, motor da hazır olursa helva yapılır diyor.

    1. E halkı da bence. Adam yapabileceğinin en iyisini yapmış, dandik bir motor yüzünden bunu değerlendiremiyor. Kötü bir his olduğuna eminim.

  3. Newy böyle diyorsa reno bu sene gene ıstenenı vermekten fazlasıyla uzak kalmıs demek…

  4. Adam diyor ki şu motor olmasa ortalığı dagitacagiz ama 🙂

  5. dekolte kafa sahne almış yine

    hani defteri kitabı topladık gidiyoruz demişti

    kurallar elini kolunu bağlasada kenarından dolaşmak onun tüm becerisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir