Montezemolo Massa'nın İyileşeceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Luca di Montezemolo Felipe Massa’nın sağlığına kavuşacağı konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Massa’yı ziyaret için Budapeşte’ye gelen, doktorlarla ve Massa’nın ailesiyle görüşen Montezemolo hastane çalışanlarına da teşekkür etti.

Montezemolo , “Felipe’nin sağlığına kavuşacağına inanıyorum ve bu konuda iyimserim. Çünkü harika bir tıbbi tedavi görüyor ve yaptıkları iş için ben AEK Hastanasi çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Acil şekilde buraya gelen Profesör Sailant ve Piete’ye de teşekkür ediyorum. Onların desteği Felipe’nin ailesi ve tüm takım için psikolojik açıdan çok büyük önem taşıyor.”

“Çok ciddi ve inanılmaz bir kazaydı ancak Tanrı’ya şükürler olsun ki bu 1976’da Niki Lauda’nın yaşadığından farklı bir durum. Bekleyip göreceğiz neler olacağını ancak işaretler cesaret verici.” dedi.

Di Montezemolo, Ferrari’de Massa’nın yerine kimin geçeceğine karar verileceğini ancak bundan daha önemli olan konunun Massa’nın sağlığına kavuşması olduğunu dile getirdi. Montezemolo, takım patronu Stefano Domnicali ile görüşerek Valensiya’da Massa’nın yerine yarışabilecek muhtemele adayları öğrenecek.

“Önceliğimiz Felipe’nin sağlığına kavuşması. Uzun zamandır bizimle birlikte çalışıyordu ve sacede takımın değil bu ailenin bir parçası oldu… Hepimiz onu Ferrari’de görmeyi bekliyoruz ve onu yeniden aracımızda zirve için yarışırken göreceğimizden eminim.”

“Dünkü yarış Felipe için harika olabilirdi. Şimdi Massa dönene kadar onun yerine kimi geçirebileceğimiz konusunda önerileri almak için Domenicali ile Maranello’ya dönüyorum. Daha bir ay var ve doğru zaman gelince kararımızı verip açıklamayı yapacağız.”


Yorumlar

  1. hepimiz felipenin iyileşeceğine inanıyoruz o hayat karışını da kazandı dualarımız kabul oldu aylar alsa bile iyişeceğini bilmek harika bir duygu şu an gerçekten de kimin yarışacağına değil felipenin sağlık durumuna bakmalıyız daha 1 aylık ara var ebet biri bulunur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir