Domenicali Schumacher İhtimalini Yalanlamadı

yazar:

kategori:

Stefano Domenical, Michael Schumacher’in gelecek yarışlarda Felipe Massa’nın yerine geçebileceği söylentilerini yalanlamadı.

Ferrari takım patronu, yaptığı açıklamada, ” Şu noktada ‘evet’ ya da ‘hayır’ demek yanlış olur.” diye konuştu. İtalyan basının da da Ferrari’nin emekli olan en başarılı pilotunu kokpite geçirmesi gerekti yönünde haberler çıktı. La Gazzetta dello Sport, ” Ferrari’nin Schumi’ye ihtiyacı var.” manşetini kullandı.

Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm ise deneyimli pilotun önümüzdeki birkaç gün içinde br açıklama yapmayacağını söyledi. Corriere della Sera ise Schumacher’in birkaç ay önce geçirdiği motorsiklet kazasının ardından henüz %100 forma girmediğini yazdı.

Felipe Massa’nın koltuğu için düşünülmesi muhtemel diğer isimler ise Nico Hulkenberg, Fernando Alonso, Sebastien Bourdais and Nelson Piquet.

Ferrari sözcüsü Luca Colajanni ise Marc Gene ve Luca Badoer’i işaret ederek, ” İki test pilotuna sahibiz.” yorumunu yapıyor.

Corriere dello Sport gazetesi deİtalyan F3 şampiyonu Mirko Bortolotti’nin adını veriyor.


Yorumlar

  1. Schumacher'in koltuğa geçmesi mi Formula 1 de her şeyin olması mümkün.Buna hiç şaşırmam ama gene de ihtimal vermek kolay değil.Test pilotlerı bu görevin ehli.

  2. evet schumi geri dönüp f60la yarışmaz prestij kaybı var bir kere aracın kendine uyumlu olması gerek muhtemelen test pilotu geçecektir aracı bilmeyen biri geçerse kimi ile uçurum olabilir=)

  3. Marc Gene kendini ıspatlamış ve yarış temposuna da kolayca alışacak bir yedek pilot… Alonso fikri ise uçuk ama denenebilir.

  4. kesinle kendi bünyesinden yarış pilotunu çıkarmalı…

  5. Hayatımda sayıca bu kadar çok saçma ve uydurma haberi bir arada görmemiştim.. Fotomaçtaki transfer haberlerinden daha olmayacak şeyler yazılıp çizilmeye başlandı..

  6. schumı F60 la yarısıp prestıj kaybı yasamak ıstemez sanrm onu herkes takımnda gormek ıster fakat malumkı f60 yarıs kazanablcek bır arac degıl schumı gıbı bırı ıcın prestıj kaybı olablr ztn o artık f1 defterını kapattı en son roportajnda gerı donmekmı asla demstı bnde cok ısterm donmesını ama cok zooor

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    schumacher acıklama yapmısdi zaten yarısmam dıye test pilotları var onlar işini gorur

  8. ulaş bilir avatarı

    ahh efsane bi dönsen varya alonso ve seni bir arada tekrar görmek muhteşem olur 🙂

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Gene ve Badoer arasındada büyük ihtimal Badoer olur. Gene bu yıl testlere hiç çıkmamış bile

  10. Bence Badoer ya da Gene'den birisi geçmeli… Schumi hem eskisi kadar genç ve fit değil, hem motordan düşüşünün üzerinden yeteri kadar zaman geçmedi hem de 2006 'daki araçlarla şimdiki araçlar arasında büyük fark var… Bütün bunlar değerlendirildiğinde bence Schumi direksiyona geçmemeli. Kaldı ki Gene ve Badoer yıllardır takıma hizmet ediyorlar eğer bir fırsatsa bu onlar için fırsat olmalı… Fikrim budur…

  11. Brezilya 2006 yarışında daha bu işi yapabilecek oldugunu göstermişti bir form düşüklügü oldugunu sanmam o yine araca oturur ve uçurur.

  12. erhan aydın avatarı

    gerçektende çok güzel olurdu tekrar şumiyi izlemek ama beklentileri karşılayamama durumundan böyle birşeyin olmayacağını düşünüyorum.doğru olanda zaten bahsedilen o iki test pilotunun geçmesi.

  13. inşallah yarışır ama sanmam

  14. kesinlik güzel olur ama shumi nin forma kavuşabilmesi aracı anlayabilmesi uzun zaman alabilir!
    shumi'nin böyle bir riske gireceğini hiç zannetmem. çünki taraftarın ondan beklentisi çok yüksek!

  15. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    halen Hulkenberg, Alonso, Bourdais bilmem ne diyorlar 🙂 Schumacher'i hangi tifosi istemez derim ama hem yarışmak istemiyor hemde istesede artık elinde süper lisansı olmadığı için yarışamaz bunu dün gece F1 programında dediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir