Brundle: "Renault'nun Ceza Almasının Nedeni Kazalar"

yazar:

kategori:

Martin Brundle, Henry Surtees ve Felipe Massa kazalarıyla Renault’ya verilen ihraç kararı arasındaki bağlantıyı dile getirdi.

Brundle Renault’ya verilen bu cezanın Surtes ve Massa kazalarından sonra bir reaksiyon olduğunu söyledi.

BBC’deki köşesinde Brundle, “Takım bunu bir önceki yarışta yapmış olsaydı çok büyük ihtimalle ceza almazdı.Daha önce birçok aracın lastiğinin yerinden çıktığını gördük ve ceza almadılar.” diye yazdı.


Yorumlar

  1. Brundle guzel ozetlemıs olayı sene basında vettele hıc bole bı ceza gelmedı…tamamen gundeme odaklı bı karar..:(((bu komıserler kurulu gundeme ve sampıyonaya odaklı kararlar verdıler hep ve vermeye devam edıolar..yıne soluorum buna men cezası verılıosa gecen sene kımıyede aynı ceza verılmıs olmalıydı yarısın3/1 ini kopuk egzosla gectı ve massa onu solladı ozamanda kotu bıseyler olabılırdı kı yarıs sonunda kımının motor kapagının halını cok ıyı hatırlıorum ..suan bu cezayı verıp gecmıste daha buyuk bı olaya ceza bıle verılmıosa ınsanın aklında soru ısaretlerı olusuo…????????malesefff

  2. raşit özkal avatarı
    raşit özkal

    sevgili hakan köş merak etme brawn da ceza alacak yok öle cezasız kurtulmak bu olaydan ama ceza ne olur o bilinmez

  3. Martin Brundle'ın düşüncesi çok doğru, adam şu anki FIA yönetiminin ne kadar boş olduğunu çok iyi biliyor. Her zamanki alışılan saçma sapan kararlardan bir tane daha..

  4. ne alaka hakan brawn aacı o parçaların kopabileceğini tahmin edip bir önlem alabilirmiydi. ama alonso nun daha pitten çıkmadan lastiğinin tam olarak yerleşmediği biliniyordu ve bu önlenebilirdi.
    brawnınki bir mekanik hata renonun ki ihmal. tabi ki ceza gelecek çok haklı bence son iki olaydan sonra daha dikkatli oumalılardı. ya o fırlayan önce jant kapağı sonra lastik bir pilotun kafasına denk gelip de henry gibi ölüme neden olsaydı. milyonda bir ama bir hafta arayla milyonda birlik ihtimallerin gerçekleştiğini gördük.

  5. haksızlık düpe düz adamın arabasından çatır çatır demirler kırılıyorr ona ceza yok bize var yuh be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir