Ecclestone Alonso'nun Ferrari'de Yarışmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone dün günü yaptığı açıklamada Ferrari’nin Valenziya’da Fernnado Alonso’yu yarıştırmasını umduğunu söyledi.

Renault’nun ihracından sonra Alonso’nun kendi evinde yarışamayacak olmasının ardıdann Valensiya organizatörleri bunun çok büyük bir kayıp olacağını dile getimişlerdi.

Ecclestone Auto Bild’e verdiği demeçte, “Eğer Renault Alonso’yu serbest bırakır ve Ferrari de onu isterse Formula 1 için, Valensiya için, herkes için en iyisi olurdu.” dedi.

FIA tarafından yapılan bir açıklamada da Valensiya’dan sadece Renault takımının ihraç edildiği pilotlarının yarışmakta özgür oldujkları belirtildi.

Lauda da, “Alonso’nun valensiya’da Ferrari’de yarışması harika bir fikir. Ferrari en azından bunu denemeli. Scuderia için, İspanya için, Alonso ve Formula 1 için bu çok iyi olurdu.”


Yorumlar

  1. Hep paragöz ya birkerede para için laf etmese cidden herşeyi para bu adamın ölmeden önce çok fakirleşşe ne olur herhalde o gün intihar eder yada kanserden fln gider..

  2. Alonso bir an once cikip bir aciklama yapsa iyi olucak bence bu dedikodular – laflar surer gider boyle valla (:

    Bence cezayı para cezasına çevirsinler veya oluyorsa (emin değilim pek) başka bir yarışa kaydırılsın :/

  3. elif çivici avatarı

    ya allah aşkına üstünde renault f1 team alonso yazılı tişörtlerini giymiş taaftarlar ferrarili alonso yu görünce hoş olmayacak..eğer ecclestone parayı düşünoyrsa bunu alonso yu ferrari ye geçirerek değil renault un ihracını çektirerek yapsın lütfen!

  4. sizde uçmuşunuz arkadaşlar. bunun karaktersizle ne alakası var. o koltuğa nihayetinde biri oturacak. bu alonso, schumi yada bi başkası. şimdi schumi oturuncada mı karaktersiz olacak. yapmayın Allah aşkına.
    bende bunun imkansız olduğunu düşünüyorum. 1 yarışlığına alonso ferrari ye geçmez. massa nın iyleşim süreci 1 yarıştan fazla bi süre alırsa ne olcak? ferari kendine yine bi pilot arayacak. saçmalık yani. böle bişi ancak alonso nun bundan sonraki sezonu ferrari de yarışarak geçirmesi şartıyla olabilir gibime geliyo.

  5. sizde uçmuşunuz arkadaşlar. bunun karaktersizle ne alakası var. o koltuğa nihayetinde biri oturacak. bu alonso, schumi yada bi başkası. şimdi schumi oturuncada mı karaktersiz olacak. yapmayın Allah aşkına.
    bende bunun imkansız olduğunu düşünüyorum. 1 yarışlığına alonso ferrari ye geçmez. massa nın iyleşim süreci 1 yarıştan fazla bi süre alırsa ne olcak? ferari kendine yine bi pilot arayacak. saçmalık yani. böle bişi ancak alonso nun bundan sonraki sezonu ferrari de yarışarak geçirmesi şartıyla olabilir gibime geliyo.

  6. bernie sırf paracıklarını düşünüyorsun ha… senin kadar karaktersiz bir adam daha görmedim

  7. Al Laudayı çarp Ecclestone'a Alonso bu kadar karaktersiz bir insanmıki massanın boşlugunda ferraride yarışcak ancak sizin gibi kafayı sıyırmışlar butür açıklamalar yapar.

  8. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Bunak patronun işine gelir tabi seyirciler coşar bisürü insan gelir.Fakat ortada şöyle bir durum var..Alonso çok iyi pilot kariyeri belli Ferrariye ha gitti ha gidecek durumları hiç bitmiyor ve hiç alışık olmadık bir araç içinde kendini rezil etme olasılığıda var hemde seyircisi önünde. Ve ayrıca Massa orda yatarken Alonsonun yarışmasıda bence hiç etik olmaz midesizlik karaktersizlik olur.alonso bir açıklama yapana kadar bu tartışma bitmez daha haftalar var 🙂 Bence Renault a verilen ceza geri alınacak ve Alonso R29 içinde iyi bir yarış çıkartacak(geçen senenin aksine)

  9. Alonso çıkıp bir açıklama yapmadığı sürece bu saçmalık sürecek.

  10. bu adam gerckten bunamıs artık buna ınanyrm gridin sampıyonlukları bulunan bır takımı pılotunu ezelı bır rakıbıne verecek ha onu geçtim alonso massaya duydugu saygıdan o kokpıte otururmu sanıyo bu yaslı adam alonso gıbı bır pılot gerekırse yarısmaz ama massaya duydugu saygıdan o kokpıte de oturmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir