Brabham Webber'in Şampiyon Olabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Üç dünya şampiyonluğu bulunan Jack Brabham, Red Bull Racing pilotu Mark Webber’in bu sene şampiyon olabileceğine inanıyor. 

Webber Macaristan’da aldığı üçüncülüğün ardından ikinci sıradaya yükseldi ve lider Button’ın 18.5 puan gerisinde yer alıyor.

Brabham Webber’in bu farkı kapatıp şampiyonluğa ulaşabileceğine inanıyor.

“Mark Webber’in farkı kapatıp şampiyonluğa ulaşabileceğine kesinlikle inanıyorum. Webber’i orada görmek harika, çok iyi iş çıkarıyor.”

 


Yorumlar

  1. webber de pilot oldu başımıza ya yok kardeşim bu adamdan şampiyon olmaz inşallahta olmaz..

  2. ben de kesinlikle inanıyorum. webber sezon sonu şampiyon. çok istikrarlı gidiyor. ve brawn ların performansları ortada.

  3. katafalk kaya kusura bakma be kardeşş kafa dalgın renault un durmuu ne olacakk

  4. hakan alık avatarı

    şampiyon vettel olucak benden söylemesi.

  5. elif çivici avatarı

    bakalım webberin istikrarı ve deneyimi vettel in zekasını ve pilotajını geçebilecek mi? bunu cidden çok merak ediyorum ayrıca da şampiyonluk konusunda en ufak bi fikrim bile yok her şey belirsiz hala..

  6. hakan alık avatarı

    vettelin çok güçlü lobisi var.artı bu aracı vettel geliştirdi ve bence webberden çok daha iyi bir pilot ama deneyimi eksik ve kerse çok takıldı.

  7. hakan kos cok heyecanlandigin icin mi boyle yazim hatalari yaptin :p

    bence de vettel macaristan'da cok buyuk bir firsati kacirmis oldu. artik ne kadar ayrim yapilmiyor dense de, yarislar azaldigindan risk almak istemeyecektir red bull.. ama macaristan'daki durumun tam tersi olur; yani webber kotu vettel de iyi gecirirse sezonu pilotlar sampiyonasi zora girebilir.

  8. bence redbull artık 1 numarası meber meber vettele görö daha çok hata yapıyor şampiyon olmak istiyorlarsa meberee öncülük etmeleri gerekir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir