Barrichello: "Brawn Hâlâ Şampiyonlukları Kazanabilir"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, son yarışlarda düşen performansına rağmen Brawn GP’nin yine de şampiyonlukları kazanabileceğine inanıyor.

Son üç yarışta Red Bull, Brawn GP ile farkı önemli derecede azalttı ve Barrichello’nun takımı şu anda rakibinin sadece 15,5 puan önünde.

Pilotlar sıralamasında ise Webber, Button’un 18,5 puan gerisinde.

Ama Barrichello, Button’un henüz endişelenmesinin gerekmediğini ve Brawn GP’nin sezon başındaki formuna döneceğini düşünüyor.

Barrichello: “Eğer ben Jenson’un yerinde olsaydım, hâlâ kendimi rahat hissederdim. Siz öndeyken çok rahat olursunuz. Liderliği kaybettiğinizde artık o durum kalmaz”

“İyi bir momentumumuz yok ama takım hâlâ bir bütün. Başlangıçta gerçekten iyi bir fark yarattık, bu yüzden bunu tekrar göstermek bize bağlı. Bana göre bunu yapabiliriz”

Bununla birlikte Barrichello, şu anda takımın üzerinde daha fazla baskı olduğunu kabul etti ve Brawn’ın sakinliğini koruması ve performans düşüklüğünün nedenlerini araştırması gerektiğini söyledi.

Barrichello: “Takım üzerinde şu anda daha fazla baskı olduğunu düşünüyorum. Benim adıma ise; Jenson’un 26 puan gerisindeyim, yani açıkça fark var. Dürüts olmak gerekirse mücadelede daha fazla takımın olması benim için daha iyi, çünkü biraz fark yaratabiliriz”

“Bütün takım sakin halini korumalı ve bunun üzerine çalışmalı. Gerçekten iyi bir insan grubuna sahibiz. Son üç yarışta yolunda gitmeyen şeyler vardı. Sadece araçta yapılmış en küçük ayrıntıya bile bakmamız gerekiyor. Eğer herhangi bir değişiklik olduysa, herşeyin doğru veya yanlış olup olmadığı ortaya çıkarılmalı”


Yorumlar

  1. Tek sorun maalesef para para para…Para=gelişim gelişim=başarı başarı=şampiyonluk bu böyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir