Menajer, Schumacher Hakkında Son Sözü Söyledi

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in menajeri Willi Webe rAlman pilotun Valensiya’da Felipe Massa’nın kokpitine geçeceği iddialarını yalanladı.

İddialar Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm’in eğer takımdan bir teklif gelirse Schumacher’in bu konuyu düşünebileceğini söylemesinin ardından artmıştı.

Schumacher ile Webber arasında Cenevre’de geçen görüşmenin ardından Weber, “Valensiya’da araca kim oturursa otursun bu Michael Schumacher olmayacak. Bundan %100 hatta %200 eminim.” diye konuştu.

“Üzerindeki baskı çok büyük olurdu. Yarışı kazanmasını beklerdi herkes ondan. Ancak o bu aracı hiç kullanmadı. Michael yarışıyorken mükemmele yakın oldu hep. Bu durumda  mükemmele yakın olması beklenemez. Bunu yapmak bir kumar olur ki bu da onun tarzı değil.”


Yorumlar

  1. Boş boş spekülasyon yapıp kafaları kurcalıyorlar. Gereksiz konuşmalar güzel görünmüyor hiç. Araştırmaya, incelemeye bile gerek yok Schumacher'in karakterini, fikirlerini bilen biri sormaya bile gerek duymaz. Michael'ı çok iyi tanıyorsam üstüne konuşmaya bile gerenk yoh.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Tolga çok doğru soledin arkadaşım.Schumi bu aracı hiç kullanmadı test bile yapmadı bu aynı londradan amerikaya ucmayı bilmeyip ucagı surmek gibi bir şey demek istedigimi anladınız schumi bu araca uyum saglayamaz o yuzden yarıs dısı kalacagına kabul etmez o kadar pilot var schumi oldumu baskı cok olur 1 ci olmak icin savaşır ama aracı buna musade etmez o yuzden bole olması kendi adına dahah iyi. Test pilotların gecmesi muhtemel.

  3. zaten bir anda gelip liderliğe oynama ihtimali imkansız denecek kadar azdı yeni araçları ne kadar biliyor bunu bilmiyoruz ama kullanmadığı hakkında bilgimiz var…
    Schumacher çok iyi bir pilottu doğrudur ancak bazen bazı şeyleri tadında bırakmak gerekir gideceğim diyorsanız dönüşünüz olmamalı bence…

  4. araç çok iyi olsaydı bile oturmazdı araca uyum önemli yarışırken hep en iyiydi şimdi ise araca uyum sağlamayıp sonuncu olma bile ihtimali var niye yarıssınki..

    aracla uyumlu bir test pilotu yarışır elbette…

  5. ferrari şampiyonluk mücadelesi vermiyor sonucta kimi getirdiğinin ne önemi var konuşmamız gereken konu bu değil.Massanın bir an önce dönmesi.Lewisde özlemişdir eminim onla müthiş yarışlar yaptı.

  6. Remzi Ersoy avatarı

    birinci olmasını bilememde kesin puan alır bence(eğer valenciaya massa yetişmezse)

  7. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    massa yok alonso yok off off ne bicim yaris olacaksa artik.keske rossi surse baya eglenceli olur.kayanirsada insanlarin soyleyecek lafi kalmaz.yarisida okay sunsun bir rosssssiiiiiiiiii diye bagirsin.hamit garbasogluda yorum yapar.okay karacen:rossi gelioooo 1 2 3 4 5 6 gazi acti ooooo webbbeeerrrr!hamit:rossi gozuyle bakio bu buyuk sampionlara ozgu bisedir 😀

  8. Şumi Gibi Adamlar Geri Dönmez.

  9. arabanın durmu ortada 2008 den beri araba sürmüyor ben bir seyirci olarak şahsen beklemzdim saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir