Williams Tekrar Fabrika Kapatmaya İstekli Değil

yazar:

kategori:

Williams takımı İdari Şefi Adam Parr gelecekte yaz aylarında Formula 1’e verilen aralarda takımların fabrikaları tekrar kapatma konusundaki girişimleri konusunda uyardı.

Maliyetlerin azaltılması çalışmaları kapsamında tüm takımlar Macaristan Grand Prix’sinden sonra Valensiya yarışına kadar fabrikaları iki haftalığına kapatma kararı almıştı.

FOTA üyesi olmayan Williams takımı da bu kararı alan takımların içerisindeydi ancak Adam Parr bugün yaptığı açıklamada Grove kökenli takımın bunu bir kez daha yapmaya niyeti olmadığını söyledi.

Reuters’a konuşan Parr, “Tamamıyla vakit kaybı. Maliyetleri düşürmeyecek tam tersine arttıracak.” dedi. Parr, 2010 araçlarının kaçınılmaz olarak kış testlerinde pistte olması gerektiğini, fabrikaların kapanmasıyla bir noktada daha yoğun çalışma yapmak zorunda kalınacağını açıkladı.

Kapatma kararına tam destek veren Red Bull takımı’nın patronu Horner ise, “(Çalışanları) aynı seviyede çalışmaya zorlayamayız. Onlar da iki haftalık arayı hak ediyor.  Valensiya’ya deşarj olmuş bir halde gelecekler” diyor.


Yorumlar

  1. Ulen ne biçim takımsınız, her bi şeye konuşuyor karşı çıkıyorsunuz. Büyük takım olsanız neyse diyeceğiz de o da yok ne diye kendinizi ayırıp duruyorsunuz idrak edemiyoruz. F1 'den diğerlerine bu çıksa üzülmeyi geçtim sevinirim bile.

  2. Williams eğer böyle bir şey yaparsa benim için bitmiştir McLarenden sonra en sevdiğim takımdı williams

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir