Alonso, Kötü Bir Sezon Geçirmekten Korkuyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’un 2008’de gelişim gösterememesi ihtimalinin kendisini endişelendirdiğini söyledi.

İspanyol pilot 1 senelik aranın ardından Renault’a döndüğünde, geçtiğimiz sene podyum mücadelesi bile veremeyen R27 ile rekabetçi bir performans gösterdi.

Telecinco televizyonuna konuşan Alonso "Kötü bir sezon geçirmekten ve motivasyonsuz 8.lik için mücadele etmekten korkuyorum. "

"Motivasyon ve ilerleme için ilerleme gösterip, podyum ve güçlü sonuçlar için mücadele etmek çok önemli." dedi.

Ancak endişelerine rağmen Alonso, 2005 ve 2006’da kendisi ile şampiyon olan Renault’un 2008’de iyi araç üreteceğini düşünüyor.

2008 aracı R28 önümüzdeki hafta piste çıkacak.

Alonso "İyi bir aracımız olacağını düşünüyorum çünkü tüm motivasyonun yeni araçta olması için R27’nin geliştirme çalışmaları haziran ayında durduruldu. "

"Bu aylar içerisinde iyi birşeyler yapılmış olmasını umuyorum. Bunu gelecek hafta öğreneceğiz ancak 2007’den iyi olacağız." dedi.


Yorumlar

  1. team_spirit avatarı

    ferninho ozmn sen renault taraftarı olmamış oluosun sadece alonso taraftarısın o şampiyon olsun araba nasıl olursa olsun ne demek ya onlar bi bütün!

  2. Nelsinho hakkinda cok fazla bilgimiz olmasada iyi bir pilot oldugunu dusunuyorum, sezon icinde kucuk takimlar bana teklif getirmesin gibi bir ukalalik yapmisti, o yuzden pek isinamadim kendisine, basarili olurmu bilmem ama medyatik bir tip olacagi kesin..

  3. hem reno hemde fernandocuyum.aracın performansını görmeden sölemek istemiyorum ama sölemek zorunda hissxediyorum.fernando şampiyon olsun.o araç nası olursa olsun farketmez ama şampiyon olsun.belki biraz saçma ama fanatiklik işte.futbol gibi.

  4. 2007 sezonu bazı yarışlar dışında güzeldi aslında (Macaristan Türkiye dışında). Kötü olan yarış dışı olan olaylardı. Şimdi onlara girmeyelim. Kapışma açısından süper bir sezon olacağı kesin. Umarım tuttuğum takım da (McLaren) tuttuğum pilot da (Alonso) beni eğlendirir mutlu yapar.

  5. reno 2005 ve 2006 yıllarında şampiyon olduğu zaman frnandonun sürüş stili için daha kaba ve sert ifadelerini kullanmıştı fisico benim tarzım daha yumuşak demişti renonun aracı sert ve kaba kullanıma daha elverişli tüm bunlardan anladığım kadarı ile ferno aracı son limitlerine kadar zorluyor ve araçta buna dayanıklığı ile cevap verebiliyor zaten renolar dayanıklığı ile ün yapmış birtakım

  6. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ben renonun zırve ortagı olacagına ınanyrm fakat korkum nelson pıquet jr bnce alonso 2005 ve 2006 dakı gıbı tek basına mucadele etcek nelson cok zayıf bı pılot reno ıcın yetersız keske hekkı gıtmeseydı alonso heıkkı bu ısı goturrdu

  7. Reno geçen seneki performansın Alonso' dan kaynaklanmadığını söylemişti ama bu son 2 gün bunun öyle olmadığını gösterdi. Alonso'nun AR-GE konusundaki becerisi ortada.Üstelik söz konusu Renault olunca Ferni bu aracın limitlerini çok iyi biliyor ve sonuna kadar çıkabiliyor. Bu yıl kesinlikle kapışma çok kızgın olacak.

  8. Bence böyle bir sezon olmaihtimali zayıf diye düşünüyorum R28 imayıs ayından itibaren üzerinde çalışılmaya başlanan tek 2008 otomobli renault f1 i bilen şampiyonluklar yaşamış (takımolarak2 motor üreticisi olarak 6) f1 in deneyimli takımıdır onlar nasıl yarış kazanacak araba üretilir bilirler ferrari ve mc larini zirvede yanlızbırakacaklarını sanmıyorum

  9. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    renault ıyı arac yapacak kapasıtede bence r27 de cok kotu bı arac degıldı tabı yarıs kazanrmı kazanmazmı soru ısaretı bnm oyum kazanamazdan yana ama r28 farklı oclaktır r27 tc szılıge cok ıyı uyum sagladı bnce r28 le de alonso gıbı bı pılot basaralı oalcktr ama bnm korkum nelson pıquetden yarıs kazanabılecek bı arac verılse bıle cok acemı ondan korkuyrm

  10. team_spirit avatarı

    herkes korkuyo 2007nin aynısını kim yaşamak isterki!can sıkıcı yarışlar,sıralamalarda ilk ona girebilmenin verdiği sevinç,heikkinin yarışı 2.bitirmesinin sanki sezonu şampiyon tamamlamışcasına sevinme.Yok ben böle bi sezon daha istemiom:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir