Ecclestone Massa'nın Bu Sezon F1'e Dönebileceğinden Şüpheli

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Felipe Massa’nın bu sezon Formula 1’e döneceği konusunda kuşkulu olduğunu söyledi.

Brezilyalı pilotun durumu korkulduğu gibi olmasa da Ecclestone, Massa’nın 2010’dan önce kokpite geçmek için yeteri kadar formda olamayacağını düşünüyor.

“Bu sezonu tamamlayıp tamamlayamayacağını söylemek zor. Gelecek yılı bilemiyorum ancak onu bu sene kokpitte görebileceğimiz konusunda şüphelerim var. İyi olan bir şey var ki o da gözünde korkulduğu gibi bir hasarın olmadığı konusunda umutlu olunması.”

Ecclestone, Massa’nın yerine Michael Schumacher’in geçeceğine de inanmıyor.

“(Schumacher’in) olacağından şüpheliyim. Araç kullanıyorken tam anlamıyla formdaydı ve testler de olmadan yeniden bu kadar formda olmasını beklemek çok fazla olur”


Yorumlar

  1. Bu adam şom ağızlının teki…

  2. sevgi karaca avatarı

    Ewet çiçek fikrine sonuna kadar katılıyorum hatta mümkünse kaktüs cinsi kullanılsın :)))
    Adam daki pişmişliğe bak ya basın gercekten cenesi tutarsa heysey en kıza zamanda yoluna girecek. Herkes inanıyorken buna sizde inanın ve susup beklemek yoluna gidin. Massanın koltuguda olup olabilecegi en emin elde kimsenin şüphesi olmasın…

  3. schumi nin dönüşünden sonra basının çenesini tutabileceğini düşünmüyorum.hele bir de iyi dereceler gelirse schumi den…

  4. ahmet keleşe katılıyorum bi mosleye bide bu adama acayip sinir oluyorum. olsun 2010 da geçsin de yeter ki dönsün ferrariye.

  5. doğru çicek resmi olabili ottan farkı yok zaten bitkisel hayatta para diye sayıklayan biri…

  6. Ahmet fikir müthiş 😀

  7. Üstüne boşa spekülasyon yapılıp duruyor. Ne büyük kazalardan ne yaralarda çıktı pilotlar, kısa sürelerle de yarışlara döndüler. Massa darbeyi beyinden aldığı için ihtiyatlı davranıyorlar ek olarak şu ana kadar bizim öğrenebildiğimiz ciddi bir problem görünmüyor şükür. Basın çenesini tutarsa çok uzun sürmez dönüşü.

  8. Ahmet  Keleş avatarı

    töbe ya bu adamı gördükçe sinirim zıplıyor ya Abdullah Çelik senden ricam şu adamın haberlerinde bu adamın görselini kullanma ya çiçek resmi filan koy ya 😀

  9. sanada gün dogdu mübarek herdakka birine röportaj verip duruyosun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir