Schumacher İspanya'da Massa'nın Yerine Yarışacak

yazar:

kategori:

Tüm iddiaların ardından Michael Schumacher Avrupa Grand Prix’sinde Felipe Massa’nın yerine geçmeyi planlıyor. Ferrari takımı bugün öğleden sonra yaptığı açıklamada Schumacher’in bu görev için hazırlandığını duyurdu.

Açıklamada Schumacher’in Formula 1’e dönüş için hazır olduğu ve bir F1 yarışı için tam olarak forma girmesi adına önümüzdeki günlerde antrenman programına başlayacağı söylendi. Alman pilot bu senenin başında bir motorsiklet kazası geçirmişti ve takım Schumacher’in yarışacağı tam olarak doğrulanmadan önce durumunda bir problem olmadığından emin olmak istiyor.

Schumacher bugün yaptığı açıklamada, “İlk olarak en önemli olan şey, Tanrı’ya şükür ki Felipe ile ilgili bütün haberler olumlu. Ona yeniden en iyi dileklerimi sunuyorum. Bu öğleden sonra Stefano Domenicali ve Luca di Montezemolo ile görüştük ve Felipe’nin yerini almak için hazırlanmam kararını verdik.”

“Benim için Formula 1 defterinin uzun zaman önce kapandığı doğru ancak böyle talihsiz bir durumu görmezden gelip takıma sadakatsizlik edemem. Bir yarışçı olarak bu mücadele ile tekrar karşılaşacağım için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Schumacher’in İspanya’da yarışacak olması ilk kez Kmi Raikkonen ile yan yana yarışacak olması anlamına geliyor.

Schumacher F60 ile hiç teste çıkmadı ve 2008 nisan ayından bu yana hiç F1 aracı kullanmadı.

Bu açıklamanın Schumacher’in menajeri Willi Weber’in iddiaları tamamen yalanlamasının ardından gelmesi de oldukça ilgi çekici oldu.

 


Yorumlar

  1. Sayın Atilla Eyüpoğlu ben yorumumda F1 Efsanesi MİCHAEL SCHUMACHER'den çok şey bekliyorum diye bir şey yazmadım..İyi bir yarış çıkarabilir dedim..Ayrıca uzun-kısa dipnotlar-örneklerle yorumumu doğruladım..Fakat size cevabınızı ben değil(önceki yorumumda belirttiğim gibi) eski F1 şampiyonu Sayın Niki Lauda veriyor:

    ''Şartlar ne olursa olsun onu hiç bir zaman gözardı edemezsiniz''

    Saygılar.

  2. cem kardeş sen benim külahıma anlat şumiden çok şey bekliyorsun hayal kırıklığına uğrama

  3. adem nsanoğlu avatarı
    adem nsanoğlu

    şüphesiz schumi bir efsane. bu yüzden böyle bir show'da uzun aradan sonra tekrar yer alması çok ilgi çekici. durum böyle olunca olayı puana endekslememek gerektiğini düşünüyorum. ayrıca sadece seyirci için değil, diğer pilotlar için de bu durumun renkli karşılanacağını düşünüyorum. bu arada B.E'nin ekmeğine yağ sürülecek,schumi olunca, artık alonso-ispanya-seyirci çekincesi de ortadan kalkmış olacak.saygılar.

  4. Ayrıca Massa ile ilgili haberlerin olumlu olması da çok sevindirici bir durum.Umarım bir an önce direksiyon başına geçebilir.

  5. İşte Formula 1'in sürprizlerle dolu bir yönü daha.Burada her şey olabilir.Her ne kadar ihtimaller zayıf tutulduysa da sonuç olarak bu gerçeğe dönüştü.Schumacher'in varlığında zevkli bir yarış izleyebiliriz.Bakalım yarışta F60 ile neler yapacak.

  6. Haberi görünce bende bir çok kişi gibi farklı duygulara kapıldım..Ne kadarda güzel günlerdi..1991 Belçika – 2006 Brezilya işte efsaneyi efsane yapan yıllar..2006'da tam yerinde en üstteyken bırakmış daha iyi olabileceğini bildiği halde efsane olarak tamamlamıştı kariyerini..Şimdi 2009'da onu tekrar FERRARİ kokpitinde görmek için sabırsızlanıyorum..41 yaşında olması ve bir seneden fazla süredir araç kullanmamasına rağmen ben başarılı bir yarış çıkarabileceğini düşünüyorum..Yapacağı testlerle çok iyi noktaya gelecektir..Bir kişi efsane ise 41 yaşında olması önemli değildir..Arjantinli Juan Manuel Fangio'yu ele alalım 46 yaşında beşinci ve son şampiyonluğunu kazanmıştı..Demek istediğim yaşa göre hiçbir zaman değerlendirme yapmayın..

    F1 Racing'ten..

    ''Schumi doğmasaydı, Ferrari'nin hali ne olurdu acaba? Modern çağın tüm limitlerini belirleyen bir usta, her grand prix'de mükemmellik resitali sunan bir deha. Kabul edin onu çok seviyorsunuz''

    Niki Lauda'dan..

    ''Şartlar ne olursa olsun onu hiç bir zaman gözardı edemezsiniz''

    İstatistik..

    En fazla dünya şampiyonluğu rekoru: 7 kez

    Bir sezonda en fazla üst üste birincilik rekoru: 2004'te 13 kez
    Bir sezonda en çok yarış kazanan pilot unvanını: 13 birincilik

    Bir yarışta hem pole-position, hem birincilik hem de en iyi tur zamanı: 22 kez

    En açık arayla dünya şampiyonluğu kazanan pilot: 2002, 67 puan farkı.
    Pole-pozisyonda başladığı yarış sayısı: 68
    En iyi tur zamanını yaptığı yarış sayısı: 76
    Elde ettiği birincilik sayısı: 91
    İlk iki sırada başladığı yarış sayısı: 114
    Bir sezonda puan rekoru: 2004 sezonu, 148 puan
    Podyuma çıktığı yarış sayısı: 154 yarış
    F-1'de katıldığı toplam yarış sayısı: 250 yarış
    Yarış kariyeri boyunca elde ettiği puan: 1.369 puan

    Bu cümlelerin üstüne yorum yapabilecek
    varsa buyursun yazsın..Eğer yoksa yaptığı ve yapacağı herşeye saygı duysun..Saygılar.

    WİLLKOMMEN MİCHAEL!!
    BENVENUTO MİCHAEL!!

  7. Schumiyede tam yarışı denk geldi ya Valensia her ne kadar SChumide yarışsa sıkıcı bir yarış olacak. Keşke Spada olsaydı.

  8. enzo ferrari avatarı

    acaba muhendisi rob smedley 'mi olucak

  9. 2007 Hamilton ne yaptı o zaman adam bilmediği pistte yarış kazanıyordu. Pisti ilk antremanlar sonunda Schumi yutmuş olur.

  10. yoksa o kadar simulator kullanilmazdi zaten. her sene ayni pist bile olsa fren noktalari vs. her sey degisiyor ne kadar yarisilsa da o pistte.

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    birde Schumacher geldi diye yarışı Okay Karacan anlatmak isterse facia olur :))) Sıralama turlarında -Schumacher geliyor 1 2 3 4 5 gazı açtı ooooo Lewis Hamilton!!!

  12. Alguersuari alışıyorsa ve hatasız sürüyorsa Schumacher için piste alışmayı düşünmek kadar saçma bir şey olamaz onu size söyleyim en son düşünülecek şeyi düşünüyorsunuz karşınızdaki 7 kez dünya şampiyonu mantıklı konuşalım …

  13. jaime alguersuari bir günde alıştıysa oda alışır merak etmeyin

  14. schumacher den herkes çok şey bekliyor ama unutmayalım ki 41 yaş f1 için çok yüksek

  15. Ben Schuminin bu araca alışmakta zorluk çekeceği yorumlarına katılmıyorum. Schuminin F1e başladığı zamandaki araçla bu araçlar arasında çokda fark yok oluksuz lastikler o zaman da vardı aşşa yukarı benzer araçlar. farklılıklara ise kısa zamanda uyum gösterecektir. Algersuari bile ilk seferinde hatasız kullanıyosa Schumi ne yapar gerisini siz düşünün :)) burda sıradan birinden behsetmiyoruz Schumii şampiyonların şampiyonu bir efsane.

    Schumiyi canlı olarak izleyebilme şerefine erişmiş biri olarak onu bir kez daha olda bile sadece aracaın koltuğunda bile görebilmek çok büyük bir şans ve gurur verici bir olay. canlı olarak izleyememiş genç arkadaşlar için çok daha büyük bir şans bence

  16. lewis'in artan performansına çok büyük katkısı olacak. bundan daha iyi bir motivasyon olamaz.

    *eğer schumi iyi bir yarış çıkarırsa medya hemen tam sezonluk geri dönüş yapması için ağır baskı uygulayacaktır. malum önümüzdeki yarış schumi sayesinde izleyici rekoru kıracak.

  17. hobaa olaya koş

  18. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    shumi 3 numarayla bırakmamıştıki,2006 senesinde shumi 5,massa da 6 numaraydı,,bu seferde de massanın yerine gececigi için 3 ü alır bnce,kimi de kendi numarası 4 ile dewam eder,,

  19. gokhan cinar avatarı

    ya 1 ay nasıl bekleriz biz valencia hemen yapılsın kampanya baslatalım heyecandan ölcem nolcak çok merak ediyorum.aslında alonso da yarısmalı valencia da manyak olur 2006 yılının en yiy 3 pilotu alo kimi ve shumi manyak olurdu fia cezadan vazgecmeli

  20. "Pek çok şey görüp yaşadım. Ama en önemlisi her şeyi kendi bildiğim gibi yaptım. Pişmanlıklar mı ? Çok az…"

    Frank Sinatra'nın ünlü şarkısı, "My Way" 'in sözleriyle veda etmişti basın toplantısında,

    HOŞGELDİN LEGEND!!!

    benim gibi pek çok insanı heyecanlandıran bir karar…
    go schumi go!!!

  21. Yok 3 numara.

  22. schumı bıraktıgı yerden 😀 3numaralı aracla f1 ı bırakmıstı bu sefer 4 numaralı aracla donecek 😀

  23. mustafa akdeniz avatarı
    mustafa akdeniz

    İspanya'da biletler ne alemde acaba, Alonso nun yokluğuna ragmen satılıyor mudur? 🙂

  24. sevgi karaca avatarı

    Allahımm sana çok şükür bugünleri görmeyi tekrardan nasip ettin bize :)) Canım benimm yaa umarım herşey senin adına kusursuz olurr umarım eleştirilere kesinlikle meyil vermeyecek bir performans sergilersin ki benim bundan zerre kadar süphem hiç bir zaman olmadı olamazda.

    Beni KOCA KURDUN kısa sürelide olsa geri dönüşü kadar Kimi ve EFSANE yi aynı takımda yarısırken görmekte bir okadar heyecanladırıyor. Sanırım izleri kısa vadede silinemeyecek bir yarıs bizi bekliyor.
    Yanlız Kova nın yerine Mikanın yarısması söz konusu olmazmı ya :))))))

  25. Schumi gelecekte Ferrari gelişimi durduracak olacak iş mi 🙂 Adamı çeker vururlar 🙂

  26. Bu ne süper haber böyle. Kaç zamandır Massanın ölümcül kazasının ardından iyice uzaklaşıyordum F1 den. Haberleri takip etmeme rağmen birşey yazmak bile gelmiyordu içimden. Ama şimdi neredeyse klavyeyi parçalayacak kadar heyecanlıyım.

    Bir kaç arkadaş dışında mclaren ve renault taraftarı arkadaşlarında onu izlemekten zevk alacağını söylemesi de beni çok mutlu etti.

    Diğer yandan birkaç arkadaş efsane olarak kalmalıydı gibi yorumlar yapması çok düşündürücü. Arkadaşlar hatırlatırım adam 7 dünya şampiyonu 41 yaşında 1,5 yıla yakın zamandı f1 koltuğuna oturmamış, yeni kurallarla F60'ı tanımayan, Kers denen zımbırtının düğmesine nerden basıldığını bile bilmeden o aracın koltuğuna oturmaya cesaret etmek zaten efsane olmasının bir kanıtıdır.

    Çok uzatmıyacağım ama şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Bu adam sezon sonuna kadar yarışırsa ve ferrari biraz olsun yeni güncellemeler yaparsa 1 zaferin yanı sıra 2 de kürsü almazsa ben bişey bilmiyorum. Ama dediğim gibi ferrari gelişimini durdurmazsa.

  27. Vay be inanilir gibi degil 🙂 Schumi su an formundan cok sey kaybetmis olsada unutmayalim ki onun hayati F1 aracinin icinde gecti, alismasi uzun surmeyecektir ama cok da rekabetci olamayacaktir. Gerci kimin umurunda rekabetci olmasi, o ve herkes eglenmeye baksin 😉

  28. :)))))))))))))))))))) süper bir yorum valla. Ama Alonso'nun o Renault ile iyi birşey yapabilmesi biraz zor açıkçası…

  29. :)) onu bilerek yazdım 🙂
    eğer para kağıttan yapılıyorsa, bernie e o kağıt dağlarına sahipse, o 4 tane şampiyon yarışacaktır:)

    bernie cim bulur onun çaresini, çakalların ırkı bernie den evrilmiş çünkü.

  30. Tribunler de Alonso için değil Schumacher için dolucak Ispanya'da değişik bir durum valla 🙂

  31. Bence sezon sonuna kadar yarışır, yani öyle umuyorum.

  32. sinan e arkadaşım Alonso yarışmıycak ki Ispanya'da 🙁 Schumacher de tek yarış için demiş şimdilik…

  33. şimdi 4 tane şampiyon pilot yarışacak
    -kimi raikkonen
    -lewis hamilton
    -fernando alonso
    -michael schumacher

    webberin yerine de hakkinen yarışsın. webber de sakat zaten (kafadan)
    🙂
    o sıkıcı pisti keyifli izlenebilir hale getirirlerse şampiyonlarımız, güzel olur gerçekten;) heyecan olmasa bile tekrardan geçmişe döner gibi olacak.

    michael, vefakar olduğundan hiç şüphem olmadı, massaya yardımın için teşekkürler…

  34. vay be ilginç bir gelişme. tam da yarışı ha bir ay sonraya 🙂

  35. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Takım ruhu denilen şey para ile ölçülmez.Mika ve Schumi işte bu yüzden efsane.Bu sporu bırakmalarına rağmen hala gönül verdikleri başarılar kazandıkları takımlara emek veriyorlar.Bazıları gibi haklarında otuz ayrı dedikodu çıkmıyor.Veya kıvırtmıyorlar en azından.

  36. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Dönüp dönmemek konusunda kararsızdı sanırım.Ama iyi oldu.Onu tekrar gridde görmek güzel olacak.Bu arada çaylaklar titreyecek falan gibi aciz lafları bırakın.Kimsenin ayağı falan titremez.Herkes çıkar yarışır.

  37. Kadir YILMAZ avatarı

    Bir akşam işimiz çıkıyor, F1 dünyası sallanıyor. Massa ve Bmw den sonra nihayet iyi bir olay. Bu arada Massa hızlı iyileşecek inşallah!
    Schumi; bu günkü şartlar için bir çok eksisi bulunabilir, ama bende beklenti yorumuna katılıyorum. İlla birşey beklemeye gerek yok, o bir efsane, oraya çıkması bile yeter. Bence fena da yarışmaz. Keyfinin çıkartmamız gereken bir durum, sonuç ne olursa olsun.
    Yeni başlayan arkadaşlar da tenkit ederek izlemesinler, çünkü o zaten tartışılmaz.
    Bernie bayram yapıyordur:)

  38. Delisiyim, hastasıyım, ters köşeye yattık şaşkınım. Onu pistte görmek müthiş oluyor ama bu şekilde olmasını hiç istemiyorum. İçimden bir ses hiç iyi olmayacağını söylüyor. Sevinmeden öte düşünceliyim. Hakkında bir sürü şeyler yazılıp çizilecek. İnşallah önümüzdeki günlerde durum değişir epey vakit var daha. Massa'nın yarışa kadar iyileşeceği ümidini taşıdım hep. Luca yine el attı ikna etti kralı sonuçta. Şayet gerçekleşir de yarışırsa herşey güzel olur inşallah, kötü şeyler olmaz yarışta ve sonrasında. İspanyada sezonun seyirci ve izlenme rekoru kırılır şayet yarışırsa.

  39. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schumi aramıza hoş geldin adamım seni çok özlemiştik yuvana hoş geldin senin kısa zamanda oaraca alışacagini adım gibi eminim dostum sen yaparsın bunu sezon sonuna kadar yarısırsa ne kadar super olur ya ıns yarısır 1 2 yarıslık ıcınse cok acı olur gercekten beklıcez gorıcez

  40. ulaş bilir avatarı

    alonso olmassa o pist dolmıcaktır buna adam gibi eminim protesto ederler orası alonsonun evi alonso yoksa seyircide yok bu kadar basittttttt

  41. ulaş bilir avatarı

    alonso olmassa o pist dolmıcaktır buna adam gibi eminim protesto ederler orası alonsonun evi alonso yoksa seyircide yok bu kadar basittttttt

  42. ya açıkçası haberler çıkmadan önce çok istiyodum schuminin tekrar pistlere dönmesini, hatta kesin haber geldiğinde de çok sevinmiştim ama şimdi içten içe rekabet duygusunu hissetmeye başladım, 40 yaşında olsa bile acımak yok:D asla merhamet gösterilmesin:)

  43. BMW dolayısıyla sarsıcı geçen günün güzel haberi…

    Yaş, hamlaşma, araçların farklılığı v.s. hakkındaki tüm yorumlara katılmakla birlikte Schumacher'in ustalığını konuşturacağını düşünüyorum.

    Yalnız benim aklıma takılan konu; keşke yarış Spa veya Monza gibi bir pistte olsaydı da araç nasıl kullanılırmış bir kere daha görseydik. Hele bir de o yarışa yağmur yağacaktı 🙂

  44. kazansa ne bomba olur ama

  45. Pistlere dönücek olması güzel haber ama karizması biraz çizilebilir kimse bişe beklemiyoruz desede onun pist üzerinde tur yemesi fln hoş olmicaktır 🙂

  46. yasş nedeni ile de, arabaya yabancı olduğu için de performans kaybı beklenir elbette, sonuçta, şumi de bi insan..yıllar onun da sinirlerini tepkilerini yavaşlatır..fizyolojik bir şey yani bu..herkeste olur..şumide de..ama ne kadar olmuştur ,performansına ne ölçüde yansır onu görecez.kendisinin hayranı olmamama rağmen ben de çok sevindim bu habere..onu yeniden yarışırken görmek güzel olacak

  47. Remzi Ersoy avatarı

    yaş nedeniyle değilde daha çok araca yabancı olduğu için puan beklemeliyiz

  48. Schumi gibi disiplinli sporculardan yaş sebebiyle performans düşüklüğü beklenmez bana kalırsa.. 2006 Brezilyayı hatırlıyoruz…

  49. kova gitsin hakkinen gelsin, yoksa ağlarım bak!

  50. Remzi Ersoy avatarı

    doğru söylüyosun ulaş hem araba 2008 den çok farklı hemde yaş 40 ama puan bekleyebiliriz…

  51. ozgur bayar avatarı

    Bakın yaklaşık 15 senedir f1 izlerim çok az yarış kaçırmışımdır,schuminin bırakmasıyla f1 de benim için sekteye uğradı diyebilirim ama bugün öğrendiğimde inanın gözlerim doldu..bırakın performansı,yaşı falan..o kırmızı arabada onu bir kez daha görmek rüya gibi bişey,tadını çıkarın lütfen..

  52. yahu göstereceği performans kimin umrundaki. burdaki herkes onu sonuncu da olsalar sadece hasretini çektiği için izleyecekler… bunu düşünerek sevinmiyoruz. bu efsaneyi bu kırmızıların içinde izleyememiş kaç tane genç arkadaş var. onlar için de biz izleyip de ah schumi diyenler içinde harika bir fırsat bu

  53. ulaş bilir avatarı

    arkdşlar ama kimse shumdn cok ii performans beklemesin f1 aracına oturmayalı baya oldu ve 40 yaşında shumi yani 🙁

  54. ulaş bilir avatarı

    uff ya renault ihrac edilmişti tamamen unuttum inş izin cıkarda alonso ayrışır shumile tekrarda iki usta pilotu izlerler 2005 2006daki :)))))

  55. ulaş bilir avatarı

    yuppiiiiiiii işte bu aalonso ve shumi aynı pistte tekrar yarıscak hey gidi günler bee 2005 2006 :)))))

  56. Allahım bu günü bize yeniden gösterdin ya :))

  57. Hakkinen dönmek ister mi acaba? Zorlasak, tehdit etsek de gelse. Hakkinenci olarak çok isterim geri dönmesini.

  58. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla bende sevındım sevınmesıne ama bu kadar abartılacak bı sey de goremedım ben.7 kez samp olmus bır efsane.bence bır kac yarıs yarıssa ne olur yarısmasa ne olur dıye bakıyorum.eger ınsanların bır beklentısı yoksa bu heyecan nıye.yok beklentı varsa o baska.sonucta schumı basarılı olurrsa eyvallah.ancak eger basarısız olursa bır ataszoumuz var.onuda herkes tahmın etmıstır.

    belkı schumı bır vefa ıcın massa ya destek ferrarıye sadakat ıcın bır hadı bılemedın ıkı yarıs yarısacak.sonra ne olacak.sonucta yenı gelen 19 yasındakı pılottan elbette ıyı sonuclar alacak f60 a ıkı gunde uyum saglıyacaktır.fızıkı olarakta bana gore hazır.barıcello dan bır farkı oldugunu sanmıyorum ama ben olsam gerı donmezdım.efsane olarak kalmalıydı.

    bız yıne herzamnkı gıbı duygusal bakıp vay schumı geldı dıyoruz ama bence kazın ayagı ole degıl.ınsallah schumı alnının akıyla cıkarda zevkıne bıle yarısssa basarılı olurda kımsenın agzına sakız olmaz

  59. bence temelli döner, dönmelide zaten.

  60. kaan kaanhan ın dedigi gibi kova nın yerinede Hakkinen i gecirsek 1
    yarıslık
    alonso raikkonen hamilton mika ve schumi süper olur =)

  61. ecrin deniz avatarı

    sabırsızlanıyorum…

  62. mustafa çakır avatarı
    mustafa çakır

    nerde kalmıştık :DD

  63. levent karadol avatarı
    levent karadol

    ya arkadaşlar içimizi karartan ve tüylerimizi dikendiken herşeyden sonra bub ne güzel bi haber bence ama keşke massanın ölümden dönüşü daha başka bişey vesiyle olsaydı daha süper olurdu her neyse umarım yarışta başarıdan önce şu iş bilmez ferrari ekibine araçla ilgili doğru çözüm yolları önerir birazcık ta olsa forma giripte sezon sonu yada massanın dönüşüne kadar yrışıp aracı birazcık rekabetçi yapma yolunda önemli adımlar atılmasına yardımcı olur bir tifozi olarak keşke hackinen de dönse herkes iki efendi adamdan birazcık centilmence yarış nasıl olur bir daha öğrense tamam çok uzattım tekrar hoş geldin efsane

  64. ercan postacı avatarı
    ercan postacı

    allahım şükürler olsun bu bir mucize olmalı… evlendigim gün bu adam bırakıyorum demişdi neye ugradıgıma şaşırmışdım ve bu bugün bunu duymak ayaklarım yertden kesildi harika bir haber bu

  65. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İşte Buuuuuuuuuuuuuuuuu Benım Adamım Takımına Sadıkdır Weber ne dedi bir şey soledi dün % 100 değil % 200 yarısması imkansız diyordu ne oldu o soylediğin lafa Emin olmadan Konusma bir daha Her şeyi patronlar ayarlar sen patronmusunda medyaya yalan soyluyosun Ferrarinin sahipleri gitti konusdu schumi menevi acıdan dusunerek kabul etti bunu schumi sonuncu bile olsa patronları ıcın bunun hiç bir onemi yok önemli olan boş olan koltugun doldurulmasıdır sezon sonunda ferrari deki yerini alonso ya bırakıcak buna şüphem yok ancak massa iyileşemesse alonsonun yerıne kım gelır onu bilemem kiminin devam etmesini isterim oysaki ŞU Bİ gercek ki Bbu Haberi duydugumda yerimde DURAMADIM nımet carpsın Benım Adamım Bu işte Kanım Aksa Schumidir. Shcumi Sen Bu spor için yaratıldın Sen ferrarinin Kalbisin Bunu uNUTMA Kacıncı oldugun Onemli Değil onemli olan o koltukda olman Seni bu yüzden Kalbimize Gömdük antremanlarda Bu arabaya alışacaktır Zorlanmıcakdır haberlerin devamı gelir umarım.

  66. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    olay budur işte nasılda sevindim ya 😀 Schumi fena yarış çıkartmaz bence. yarış haftası antrenmanlar oluyor. yarış günü yarıştan öncede oluyor alışır herhalde.

  67. süper yaaa böylee haberin gelemsiii çok sevindim evsane bir pilottt bide bizim renault dan iyi bir habar gelse daha süper olurrr alonso sumi vay be duygulandım

  68. çok sevindim yaa öle massa yok alonso yok nasılizlicem yarışı diye düşünüyodum ki schni yarışıyo daha güzel bi haber olamazdı bide podyumda görürsem schmiyi çok daha keyfli olacak yarış

  69. Schumacher efsaneliğine bir efsane daha katabilir eğer bu yarışta podyuma çıkabilirse. Ama puan alacaktır bence.

  70. Gökhan  Massa Ölümüne Hatta avatarı
    Gökhan Massa Ölümüne Hatta

    Scumi Yine 1ciliğe Oynayamayabilir Yarışlarda… Araç Bıraz Dha Formda Olması Lazım Ama Onun Deneyımıyle Bırlesırse bılemem:))

  71. heiikkii kovalainen avatarı
    heiikkii kovalainen

    Süper!!!!!!!!!!Efsane Geri Döündü!!!!!

    Bu Arada Schumi Kovalainen'i İyi Tanır RoC'tan 😀

  72. samet demirel avatarı
    samet demirel

    Bu ne müthiş bir haber görünce bi anda bağırmaya başladım sevinçten.Tek üzüntü verici tarafı böyle kötü bir olaydan sonra olmasıydı Schumi gibi pilot mu var Schumi o koltuğa otursun sadece yarışmayacak takımı da geliştirecektir.Aynı zamanda ne kadar başarılı bi test pilotu olduğunu da biliyoruz.Şu an yarışan pilotlar arasında hiç kimse onun kadar aracın dilinden anlamıyor.Alonso iyi anlıyor diyorlar ama Schumi bir başka pilot Efsana pilotumuz tekrar geri dönüyor müthiş bi haber

  73. Çok güzel oldu valla :)))

    uzun bir aradan sonra efsaneyi tekrar izlemek harika olacak :)))

  74. =)) arkadaslar bır reno ve alonso fanatıgı olarak schumının tekrar gelmesıne okadar cok sevındımkı anlatamam olayı ılk ogrendgmde havalara uctum ınanın schumı cok erken bıraktı umarım sezonun tamamnda takımla olur ve gelecek senelerdede yarsr sanmasamda temennım bu 😀

  75. inşallah sezon sonuna kadar yarışırsın ben şimdiden çaylakların ayaklarının titrediğini düşünüyorum o bir efsane efsane geri dönüyor!………………

  76. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    onun için 2008e değilde 97 ye dönüş olacak.sonucta herşey değişti. O ve bazı taraftarlar eğlence gibi görsede, rakipler hafife almaz

  77. Aman ! Kalbim yerinden çıkacak. Heyecandan gidecem şimdi 🙂

    İşte gerçek efsane
    "Benim için Formula 1 defterinin uzun zaman önce kapandığı doğru ancak böyle talihsiz bir durumu görmezden gelip takıma sadakatsizlik edemem. Bir yarışçı olarak bu mücadele ile tekrar karşılaşacağım için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Böyle bir talihsizlikden dolayı piste çıkacak başka bir şey olasaydı dönecegini sanmam müthiş bir haber :)))

  78. Evet izlemesi heyecan verici olacak ama bir o kadar da hayal kırıklığı yaratacak birçok fanatikte. Eğer Valenicia'da MSC eskiden olduğu gibi yine takım arkadaşından farklı ve daha üstün bir araçla yarışmayacaksa Kimi ona haddini bildirecektir. Yaşlı kurtun dönmesi güzel tabi ama 40 yaşında yapılan bir geri dönüşten pek fazla bir şey beklememek lazım..

  79. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    aman allahım efsane dönüo,öncelikle massaya tekrar geçmiş olsun dileklerimi ileterek,shumi bnce f60 we yeni kurallara alışırsa cok ii bi yarış cıkarabilir ama önemli olan massanın iileşmesi we efsanenin geri dönmesi… 😉

  80. Mehmet Özmaldal avatarı
    Mehmet Özmaldal

    gercekten cok güzel bir haber oldu,massathebest sana katılmamak elde degil…

  81. aman allahım !! bu kadar açıklamadan sonra hiç beklemiyodum bunu ! inanılmazzz süperrrr bi haber !!!

  82. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    sezonun geri kalaninda yarisacak……ama sonunda istedigim ruya takimi gordum..ama boyle uzucu bir olayla oldugu icin sevinemiorum tabiki

  83. Helal Olsun Be Bügün duyduğum en iyi Haber

  84. ömer  bıkmaz avatarı
    ömer bıkmaz

    .schumi mekanik bir arıza veya başka bir nedenle yarış dışı kalmaz ise., bu hali ve ferrarinin yükselen formu ile kesinlikle erken bıraktığını herkeze gösterecektir.ersin arkadaşıma da katılıyorum massa nın kazasından sonra bizleri mutlu edebilecek tek güzel haber vardı. o da oldu.

  85. ozgur bayar avatarı

    Bence yeterli süre var,zaten yaptığı kişisel antremanlarla fit düzeyde schumi,sadece f60 a alışması zaman alacak..

  86. ne harika bir haber! massa iyileşiyor sorunu yok, koltuğuna pistlerin efendisi efsane geçiyor. rüya gibi.. çooook mutlu oldum. massa'nın koltuğuna yakışacak tek pilot bu sporun 1 numarası Schumi'dir.

  87. Arkadaşlar bunu özellikle Felipe istemiş olabilir mi?

  88. Lisans sorununu nasil cozcekler acaba, bi sekilde hallederler artik, ne olursa olsun, f1 adina cok guzel bir haber, aslinda aciklamada tam bir kesinlik yok, hazirliklarin sonucunda kendini yeterli gorurse koltuga otucak gibi gorunuyor, alonso da yarisirsa eger, valencia biletleri karaborsaya duser:) ama yine de yarisi mclaren kazansin ehuheuehue:))

  89. Remzi Ersoy avatarı

    sadece bir yarış yazmış

  90. 2008'den beri f1 aracı kullanmadı, fiziksel olarak bıraktığı seviyede değil şu anki aracı hiç tanımıyor… Puan almasını bile beklemiyorum açıkçası ama o ismi tekrar ekranlarda görecek olmanın heyecanı bile yetiyor …

  91. ozgur bayar avatarı

    Podyum falan değil istediğim,sadece o kırmızı arabada schumiyi bir kez daha görmek..İnanın çok duygusallaştım:))

  92. elif çivici avatarı

    süper ya uzun zamandır sürmemesine ragmen eminim çok iş yapacaktır..müthiş olacak..reytingler tavan yapacak üstelik valencia gibi bir pistte e buda berni ye yarar:D

  93. kaan kaanhan avatarı

    kova nın yerinede Hakkinen i alsak 😛

  94. ferrari kimi avatarı

    Şu an içinde bulunduğum ruh halini anlatmam mümkün değil, bir ürperdim, tüylerim diken diken oldu, bir heyecan bastı, ve daha neler neler. Efsane tekrar Ferrari koltuğunda… Yarışı nasıl geçerse geçsin onu tekrar o aracın içerisinde izlemekden başka bir şey düşünemiyorum şu anda… Keşke bütün yarış boyunca sadece onu çekseler 🙂 bu bir rüyamı acaba… onu en son yarışında izlerken nasılda üzülmüştüm… bu HARİKA bir haber…

  95. yaaaaaaaa şok oldum 😀
    nasıl bekleyecez şimdi 23 ağustosa kadar biz. offf… süpersin schumi çok özlemiştik seni 😀

  96. kaan kaanhan avatarı

    izlemesi ilginç olacak 😀

  97. şimdiden heyecan bastı beni geliyor F1'in kralı efsanesi bir ay nasıl gecicek yaa:D

  98. Ya rüya olmalı bu Schumi geliyor o araçta olucak kırmızı aracın içinde.. inanması düşünmesi bile heyecan verici..Massanın başına gelen olaydan sonra tek mutlu edebilecek olay bu olabilirdi 🙂

  99. müthiş bir haber!!!!!!!
    eger yarışırsa kesinlikle izlenme rekorları kırar……..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir