Hamilton McLaren Çalışanlarına Fabrikada Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

Macaristan zaferinin ardından teknik bilgi almak için McLaren fabrikasını ziyaret eden Lewis Hamilton McLaren’in geri dönmek adına sergilediği üstün performansı övdü.

Fabrikada bir konuşma yapan Hamilton, “Bu sezon hepimiz için inanılmaz zor bir sezon oldu şimdiye kadar anca pazar günkü sonuçla harcanan tüm zamanın, çabanın, enerjinin ve tukunun bir geri dönüşümü oldu. Buraya gelip sizlere bunun için teşekkür etmek istedim.”

“Sezon başında zor zor rekabetçi olabiliyorduk ancak her birinizin şansımızı döndürmek için tek tek ortaya koyduğu çalışma inanılmaz oldu. Her zaman söyledim; Vodafone McLaren Mercedes kazananların takımıdır ve bu takımla ilgili en harika şey de mücadele ruhu. Burada asla yılmazsınız. Bu yüzden araca girdiğimde bizi bu noktaya getiren çabanın farkında oluyorum ve bu beni yaptıklarınızı sizlere geri ödemem için daha da zorlamaya itiyor.”

“Pazar günü kazanmak bizim için bir zaferdi. Bu sezon ortaya koyduğunuz çalışma inanılmaz. Burayı daha önce hiç bu kadar yoğun çalışma içinde ve verimli görmemiştim. Macaristan’daki sonuç bizlere tünelin sonunda ışık olduğunu gösterdi ve yaptığımız işi herkes için daha kolaylaştırdı. Hepiniz inanılmazdınız ve umarım sizler de benim kadar bu zaferle gurur duyuyorsunuzdur.” dedi.


Yorumlar

  1. Vefakar ve Vodafone McLaren Mercedes'e ne kadar baglı oldugunu gösteren bir tablo Lewisim için… gece gündüz demedem hep çalışan daima çalışan fabrikadaki ekipimiz bu galibiyeti gercekten haketmişlerdi inş. daha nice galibiyetlere diliyorum.

  2. ulaş bilir avatarı

    ben bir alonso fanatiğiym sendende nefret ederdm lewis ama son 1 senedir o nefretlik gitti içimden çok ii bir pilotsun inş şu reanultta alonsoya ii bir arac versnde kapışın shumide geldi hadi hayrlısı.GOOO F111111111

  3. walla ben de teşekkür ediyorum, böyle bir başlangıçtan sonra bu şekilde bir sevinç yaşayacağımızı düşünmüyordum bu sezon, pazar gününden beri kaç kere izledim yarışın özetini kim bilir:D şimdi şartlar eşit olmasa da, schumi'yi geçmek zevk verirdi her zaman, aracımızla birlikte tekrar rekabetçi olur ve umarım güzel bir mücadele izleriz, ama niye koydular şu 1 aylık arayı işte dimi

  4. …''Her zaman söyledim; Vodafone McLaren Mercedes kazananların takımıdır''…

    Bu cümleyi ben de çok sık kullanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir