Alonso: Mercedes 2014 Kadar Rahat Olamayacak

yazar:

kategori:

McLaren’a geri dönen Fernando Alonso Mercedes’in geçen sene yaptığı baskınlığa ulaşamayacağına, kış arasında rakiplerinin onları yakaladığına inanıyor.

“Mercedes’in bu yıl o kadar fazla yarış kazanacağını düşünmüyorum. Onlar favori, evet ancak tüm diğer takımların geçen yıla göre daha iyi hazırlandığını düşünüyorum.”

“Bu normal. Baskın bir aracın devamına sahipler.”

“Bizle karşılaştırıldığında bu biraz daha kolay olmalı, yeni bir güç ünitemiz var ve çok uçlarda, agresif bir araç tasarımına sahibiz.”


Yorumlar

“Alonso: Mercedes 2014 Kadar Rahat Olamayacak” için 22 yanıt

  1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Şu sitede cok ilginc tipler var vesselam…

    Hayir, elnano haric haberin altina yorum atan Alonso taraftarida yok. Kendi kendilerine ilginc triplere giriyorlar.

    1. sağolasın taraftarı olmadığımız pilot veya takım haberinin altına yorum yapamayacağımızı da senden öğrendik teşekkürler yalnız aynı tarz yorumlardan herhangi bir takım ; redbull , mercedes , ferrari , mclaren , lotus , williams … veya pilot ; hamilton , rosberg , grosjean , button , maldonado veya raikkonen haberlerine yapmadınız galiba ki burada buraların ağası gibi çok emin konuşmuşsunuz !

      evet bu site çok ilginç , ilginç ki burada kime ne yapacağını söylemeye veya dayatmaya çalışan zihniyetler , tipler var garip garip triplere giriyorlar …

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        Ben “kimse tutmadigi pilotun haberine yorum atamaz” demedim. Soylediklerim ve kime gondermede bulundugum gayet acik.

  2. hayır olayın tekniğinden falan bi haber olan insanlar, akustik uzmanı kesilip 15 saniyelik youtube videoları ile performans tahmini yapıyor… kelimelerin yetersiz kaldığı anlar bunlar olsa gerek…

    Mercedes taş gibi başladı, ama geçen sene Red Bull ki o kadar geriden geldi, testte sıfır noktasındaydılar… 3 yarış kazandılar ve o motor performansına göre hiç te fena değildiler… bu sene işler farklı gelişebilir, bekleyip görelim… hala Mercedes’in kazanacağını düşünsemde, en azından her yarışı kazanacak hıza sahip olmamalarını umut ediyorum 😀

  3. Umut fakirin ekmeği Alonsocum size 5.lik mücadelesinde başarılar

    1. sağ ol abisi.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mclaren Taraftarlarına acıyorum..Alonso bence Mclaren’e gelerek iyi ettilerde..şu alonso fanları(f1 holiganları) bütün mclaren haberlerinin altına saçma sapan yorumlar yazmasa

    1. görenedir görene, köre ne demişler. tespit için kendi adıma teşekkürler.

    2. Lütfen ya önce nic ini değiştir yada gereğini yap,
      Hayır ben yorum yapmana karşı değilim,ama Alonso taraftaftarına laf söylecem diye komik duruma düşüyorsun , kaleni boş bırakıp penaltı attırıyorsun.

  5. ”Himm Yarin yedi tur atmayi dusunuyorlar galiba.Korksak mi?”

    korkma ama tiyede alma bence

    malum burası eski ortadoğu gibi sabah erken kalkan a -k 47 ile meydanda yönetimi devralmış oluyor kimin ne yapacağı bilinemez oldu..

    1. kimin ne yapacağı belli olmaz da mercedesin ne yapacağı belli … sana göre değil mi ?

  6. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    McLaren’nin o sesini duyunca Mercedes’i zorlaması baya zor araç yolda zor duruyor.

    1. McLaren’in zorlayacağını söylemiyor kendisi de demecinde. Takımların kış molasındaki yoğun çalışmalarına vurgu yapmış.

  7. Himm Yarin yedi tur atmayi dusunuyorlar galiba.Korksak mi?

    1. korkma, titre.

  8. tabi ya mercedes mal tum kış digerlerinin yakalamasını bekledi, toto ham ros niki batak oynadılar tum kış

    1. bir kere en iyisi olmuş iseniz, bir daha en iyisi olabilmek için sürekli farklılaşabilmeniz gerekir. her şampiyonun varlığı, formu rakiplerince çözülünceye kadardır. belki de vurgulanmak istenen budur. ve pek tabi söylemleriniz haklılık payına sahiptir.

  9. Bence Mercedes elindeki kozları daha hiç kullanmadı. Arkadakiler yaklaşmaya başlayınca bu kozu kullanıp devasa bir fark açabilirler.

    1. aynen öyle birde williams redbulldan da hızlı olabilir …

      1. Geçen sene Williams Mercedes motoruyla Red Bull’u geçebiliyordu. Red Bull’da daha iyi bir motor olsaydı geçemezlerdi.

        Eğer daha iyi bir şasi yaptılarsa ve geçen seneki stratejik – operasyonel hataları yapmazlarsa Red Bull’u gerçek manada geçerler.

        1. yine kilit renault motoru inaşllah düzgün bir motor yaparlar da redbull mercedese yaklaşır yoksa yine ham rosberg savaşı izlicez gibi ….

        2. Bizde daha iyi bir motor olsaydı mercedes le cekisir hatta şampiyon bile olabilirdik. Williams geçen sene mercedes motorunun kaymagini yedi bu sene aero anlamında birseyler yaparlarsa ki ben yapacaklarını düşünüyorum bizimle başabas mücadele ederler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir