Bottas FW37’nin Performansından Etkilendi

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, Yeni Williams FW37’nin Jerez’de gerçekleştirilen sezon öncesi testlerinde gösterdiği performanstan etkilendi.

Fin pilot günün ilk üç saatini garajda geçirmek zorunda kalmış, buna rağmen 73 tur atarak günün en hızlı beşinci zaman turunu kaydetmişti.

İlk testin ardından FW37’yi değerlendiren Fin pilot “Gün bizim için biraz geç başladı. Ancak ilk turdan itibaren iyi bir araca sahip olduğumuz ortaya çıktı. Piste geri döndükten sonra FW37’nin formu oldukça etkileyiciydi. Tek bir sorun dahi yaşamadık”

“Gün içerisinde tek tur performansı da dahil olmak üzere iyi bir çalışma yaptık. İlk önce kısa, öğleden sonra ise uzun koşullar üzerinde çalıştık”

“Araç tutarlı görünüyor ve bu yüzden gerçekten iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Araç geçen yıla göre bir adım daha atmış gibi görünüyor ve bu yüzden oldukça mutluyuz”

“Öğrenmemiz ve geliştirmemiz gereken birçok şey olduğunu biliyorum. Ama hangi alanlarda gelişim kaydetmemiz gerektiğini biliyoruz. Araç performansı ve güç ünitesinde yapmamız gereken işler var”

“İlk günün ardından FW37’nin oldukça güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Gün içerisinde iyi bir gelişim kaydettik ve bu yüzden çok mutluyum” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir