Ferrari, Massa'nın Yoğun Bakımdan Çıktığını Doğruladı

yazar:

kategori:

Ferrari, Felipe Massa’nın yoğun bakımdan çıktığını doğruladı.

Luca Colajanni, “En önemli nokta Felipe’nin yoğun bakımdan çıkmış olması ve şu anda özel bir odaya geçti. Normal şekilde konuşuyor, adım atabiliyor, klinik açıdan her şey olması gerektiği gibi ilerliyor.” dedi.

Ferrari tarafından dün yapılan açıklamada Felipe Massa iyileşene kadar Michael Schumacher’in onun yerini alacağı bildirilmişti.

Massa’nın doktoru Dino Altmann da Brezilyalı pilotun bir süre sonra kokpite döneceği konusunda umutlu olduklarını ve Massa’nın uzun dönemli bir sakatlığının söz konusu olmadığını söylemişti.


Yorumlar

  1. Bu güzel bir gelişme.

  2. williamsf1team isimli arkadaş süper tezahürat olmuş seneye türkiye yarışında bunu kullanalım bence 🙂 hala inanamıyorum cumartesi günü sanki kabustu 3 gün içinde bu denli gelişme helal olsun be massam helal sana bitanem artık dön de şu pistlere macaristan ın intikamını al bir an önce 🙂 seni tekrar podyumda görme düşüncesi çok heyecanlanduırıyor beni. felipe hayatımın bağladığı ve biteceği noktasın 🙂

  3. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bu kadar kötü ve cumartesi gecesi içimizi karartan herşeyden sonra süper bi haber bu massa yarışsada yarışmasada onun için organ kaybı olmaması daha iyi bi haber bir görme engelli olarak gözünü kaybede bileceğini duyduğumda inanın tüylerim dikendiken oldu çünkü damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar ayrıca tedavisi tamamlandıktan sonra kokpite dönmesi için psikolojik hazırlığı ve yaşadığı tranvanın etkisini duygusal olarak hafiflete bilmeside yarış hayatı için klinik tedavi kadar önem taşıyor

  4. Ertan Akkaş avatarı

    🙂

  5. williamsf1 team avatarı
    williamsf1 team

    sauberde dogdu ferrarılı oldu helal olsun sana massa baba massa baba ooooooo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir