Massa 10 Güne Kalmadan Taburcu Olacak

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın doktoru Dino Altman, Brezilyalı pilotun hızlı gelişimi sayesinde 10 güne kalmadan hastaneden taburcu olacağını söyledi.

Dün yapılan daha fazla testin ardından Massa’nın başındaki ödemin kaybolduğu anlaşıldı.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Altman “Ödem beynin sadece ufak bir bölümündeydi. Endişelenecek bir şey yok, daha fazla ameliyat görünmüyor. Kalıcı bir zarar yok.”

“Normal bir şekilde konuşuyor, çok iyi ve eskiden daha iyi. Cumartesiden başlamak üzere kaza dışında her şeyi hatırlıyor. Bugünün ne olduğunu ve 2-3 gün bilincinin yerinde olmadığını biliyor.”

“Tüm bu gelişmeler sonucunda o, 10 gün bile kalmadan taburcu olacak.” dedi.

Massa dün ilk adımlarını attı ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı.


Yorumlar

  1. oversteer şuanda durum kesinlikle öyle, kimse bunu dillendirmek de istemiyor ama iki dakkada massayı sattılar daha iki gün önce onun için ağlayanlar, gariptir..

  2. ne diye eksi verdikleri belli, schumacherciler artık felipe iyileşsin istemiyor 😀

  3. bravo felipe. hakikaten maşallah diyelim. yalnız bişr şey dikkatimi çekiyor. aşağıda yorum yapan zeynep isimli arkadaşın her yorumuna birsi yada birileri ısrarla – yorum veriyor. hayır, dilekleri de gayet yerinde, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadan istediği şeyleri yazıyor ama birlerinin inadı var demek. kardeşim, azıcık delikanlıysan çık bu kişi benim de, şu sebeple – verdim diye yaz. gerçekten sorunlu bir kişilik değilsen eğer, sebebini çok merak ediyorum.

  4. zeynep dur ne yaptın acı biraz çocua =) dinlensin ama biraz ya =))

  5. işte budur helal sana bitanem. bu gidişle felipe 10 günden önce taburcu olur 2-3 güne kalmaz 🙂 kim tutar seniii valensyadaki yarışta seni görmek istiyorum yine eskisi gibi 🙂

  6. Şükürler olsun,çok sevindirici bir haber…

  7. Adem Albayrak avatarı
    Adem Albayrak

    çok güzel, MAŞALLAH diyelim….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir