Massa Yarışlardan Konuşmaya Başlamış Bile

yazar:

kategori:

Doktor Dino Altmann’a göre Felipe Massa yeniden yarışmak için oldukça istekli ve Valensiya’daki yarışta Ferrari kokpitine geçebilmek onu çok mutlu edecek.

Massa’nın bir boksör gibi olduğu şakasını yapan Altmann bugün hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada Massa’nın durumunun iyi olduğunu tekrar etti.

“Felipe’nin durumu iyiye gitmeye devam ediyor. Yemek yiyor, odanın içerisinde dolaşıyor, sabah duş bile aldı, tıpkı sağlıklı normal bir insan gibi. Bunlar iyi haberler. Sizlere daha önce de söylediğim gibi gözlerinde bir sorun yok.”

“Normal yemekler yiyor. Tavuk yedi, bu sabah normal bir kahvaltı yaptı; besleyici değeri yüksek olan biraz yoğurt, ekmek, peynir, domates ve bir de muz yedi.”

Altmann, Massa’nın artık rehabilitasyon süreci için özel bir tedaviye ihtiyacı olmadığını sadece daha da güçlenmesi geretiğini söyledi. Brezilyalının ne zaman kokpite döneceği konusunda kesin bir zaman vermeyen Altmann Massa’nın gride döneceğinden emin olduğunu söyledi.

“Düşündüğü tek şey bu. Kafasında sabit bir fikir oluştu. Hiçbir korkusu yok. Valensiya’da yarışabilecek olmayı istiyor.”

Michael Schumacher’in kendi yerine geçeceğini öğrenen Massa, “Eğer onun sürmesine izin verirsem onu görebiliriz!” diyerek şaka yapmış. Altmann Massa’nın arkadaşlarına ve erkek kardeşine bunu söylediğini belirtiyor.

“Shumacher hakkındaki haberleri duyduğunu söyledi bize ve sonra ‘Eğer onun sürmesine izin verirsem onu görebiliriz çünkü pes etmeyeceğim.’ dedi.”

Altmann, Massa’nın hastaneden taburcu olarak evine götürüleceğini ancak Monako’ya mı yoksa Brezilya’ya mı gidileceğinin kesin olmadığını söyledi.

Ferrari patronu Luca di Montezemolo da dün İtalya’dan gelerek Felipe Massa’yı bir kez daha ziyaret etti.


Yorumlar

  1. Bu iş benceler ile olmayacak. Doktorları ve kendisinin bildirdikleri ile öğrenicez durumu zamanla, epey vakit var daha. Onun yarışa yetişmesini ümit ediyorum.

  2. aa bu kadar da yarış aşkı olmazki felipecim bebeğim biraz sık dişini 3 hafta dinlen de hemen geri dön istersen valensyadaki yarışta shumiyi izleyelim özledik doğrusu ondan sonraki yarışta senin o mükemmel sürüşünü yakışıklılığını görürüz.

  3. levent karadol avatarı
    levent karadol

    öncelikle allah onu doğacak çocuğuna bağışladı bence en az 1 ay dinlenip tranvanın etkisini atlatması ve psikolojik olarak tamamen hazır hale gelmesi lazım zaten bu tür tranvaların etkisi kalabalık çekildikten insan yanlız kaldıktan sonra ortaya çıkar bir psikolog olarak bunu söyleye bilirim ama bende dahil kimse merak etmesin ferrari onu tam hazır hale getirmeden kokpite oturtmaz massa da yarışmaya başladıktan sonra ya çok temkinli olur yada çok agresif bir massa izleye biliriz

  4. levent karadol avatarı
    levent karadol

    öncelikle allah onu doğacak çocuğuna bağışladı bence en az 1 ay dinlenip tranvanın etkisini atlatması ve psikolojik olarak tamamen hazır hale gelmesi lazım zaten bu tür tranvaların etkisi kalabalık çekildikten insan yanlız kaldıktan sonra ortaya çıkar bir psikolog olarak bunu söyleye bilirim ama bende dahil kimse merak etmesin ferrari onu tam hazır hale getirmeden kokpite oturtmaz massa da yarışmaya başladıktan sonra ya çok temkinli olur yada çok agresif bir massa izleye biliriz

  5. tamamen kendine gelmiş. ahahaha çok güldüm yaaaa. hemen şaka yapmaya etrafa neşe saçmaya başlamışsın adamım. çok şükür 🙂

  6. Güney sahillerinde, Bodrum veya Antalya hatta Datça'da tatil yapsın. Hemen iyileşir Massa…

  7. Bence Valenciada yarışabilir Massa… Fiziksel olarak 15 güne hazır olur bence, öte yandan psikolojik olarak bir çöküntü yaşamayacaktır çünkü kendi hatası ile kaza yapmadı, çarpışma olmadan önce bilincini yitirdi diye biliyorum bu da çok önemli bir nokta… Massa zaten 1 haftaya kalmadan yarışıcam diye takımın ve doktorların başının etini yemeye başlar, Kubica 2007 Kanadadan sonra ABD'de yarışmamıştı fakat arada 1 haftalık bir süre vardı, Massanın şuanda bile 3 haftadan fazla zamanı var…

  8. bence monza yada singapurda döner

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Düzeltme : Massa aracı sürebilecek duruma geldiğinde yerine Schumi yarışırsa hiç etik olmaz.

  10. Ertan Akkaş avatarı

    Şahsen ben bir Schumi hayranıyım ama Massa aracı sürebilecek duruma geldiğinde yerine Massa yarışırsa hiç etik olmaz. O yüzden iyileşirse Massa'nın yarışmasını isterim.

  11. ulaş bilir avatarı

    helal massa ama biraz yarışma bence dinlen çünkü shumiyi az izleyelim oki :)))) alonso shumi

  12. Anlasilan schumi haberlerinden sonra ferrariciler massanin erken iyilesmesi hakkinda cok fazla yorum yapmaciklar.. Ya valensiyaya yetirsirse nolcak, 20 gunden daha fazla zaman var, pekala olabilir..

  13. haberi okuyunca gözlerim doldu mutluluktan inş. hayırlısıyla enkısa zamanda seni pistlerde görmek istiyoruz.

  14. Ertan Akkaş avatarı

    Çok şükür… Massa'nın kokpite geçmeyi istemesi çok güzel ama doktorlar onu psikolojik olarak hazır görüyor mu? Burası önemli…

  15. Felipe baby 🙂 bırak bir kaç yarış izleyelim Schumiyi senin dinlenmen gerek. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir