İngiliz Basını: “Hamilton, Mercedes’le 3 Senelik Anlaşma İmzalayacak”

yazar:

kategori:

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Lewis Hamilton Mercedes takımıyla 3 senelik anlaşma imzalayacak ve bu anlaşmanın değeri yaklaşık 60 milyon pound olacak.

Taraflar arasında görüşmeler devam ederken anlaşma görüşmelerinin çok hızlı sonuçlanmayacağı ve detaylar üzerinde çalışıldığı açıklamaları geliyor.

Times’a konuşan Hamilton “Birlikte devam etme konusunda hemfikiriz.”

“Kimseyi memnun etmek için acele etmemiz gerektiğini düşünmüyoruz. Birbirimize güveniyoruz. Geçen sene bir noktada bu görüşmeleri bitirme konusunda heyecan oldu ancak bu dönemin hayatımdaki en önemli dönem olduğunu ve kimseyi düşünmek istemediğimi söyledim.”

“Anlaşmalar ve bu tür şeyler stresli olabiliyor bu yüzden ben sadece şampiyon olmak istediğimi ve sezon sonunda yeni anlaşmaya sahip olup şampiyon olmamayı istemediğimi söyledim.” dedi.

Kevin Eason, Hamilton’un Mercedes’le bir kaç hafta içerisinde 3 senelik 60 milyon pound değerinde bir anlaşma imzalayacağını söyledi.

Daily Telegraph’dan Daniel Johnson ise o kadar emin değil. Johnson Ferrari’nin gelecekte Hamilton için bir seçenek olabileceğini düşünüyor. Buna rağmen Johnson, Hamilton’un muhtemelen Mercedes’te kalacağını belirtiyor.


Yorumlar

“İngiliz Basını: “Hamilton, Mercedes’le 3 Senelik Anlaşma İmzalayacak”” için 5 yanıt

  1. Jerezde dolaşan söylentilere göre Mercedes ve Hamilton 90.000.000 € ile yeni bir 3 yıllık sözleşme imzalamak için hazırlanıyormuş …

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Böylesi iyi bir aracı bırakması saçma olurdu. Bence aracının da hakkını veriyor ve kalması gerekiyor. 2016’da gelecek yeni motor kuralları ile Hamilton geleceğini şekillendirebilir. (Bence Mercedes her zaman güçlü motor yapar iyi tecrübeleri ve kaynakları olan bir takım.)

    1. o kaynaklar msc araçta iken neden yoktu.

      1. Msc’ye inat olsun diye kullanmamışlar kaynaklarını

      2. O kaynaklar aynen vardı. Hatta Ross Brawn da vardı. Sonuç?

        Bu işler dışarıdan göründüğü gibi yürüseydi ohooo o. Ne Schumacher takımı geliştirebilir, ne de Hamilton geliştirdi. Pilotlar maaşlı şöför. Gerisi mühendislerin işi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir